Instagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildaboman

10/10 Dagens lista

Dagens humör: Hmm, helt okej. Började dagen med ett gympass som gick sådär, kände mig svag i kroppen typ, så det bidrar till lite dåligt humör hehe. Men annars är det väl bra.

Dagens borde: Nej men jag har faktiskt gjort allt på min to-do list idag, stolt :-)

Dagens planer: Som sagt så gymmade jag tidigt imorse, sen åkte jag hem och har duschat, fixat mig lite och ätit lunch. Om en timme ska jag åka mot jobbet för ett längre kvällspass från 14-21:15.

Dagens beroende: Celsius päron, faan va god den är. Funderar på att köpa ett helt flak med endast den smaken faktiskt haha...

Dagens smink: Idag har jag bara fyllt i mina ögonbryn och tagit lite puder.

Dagens klädsel: Just nu har jag en croppad vit sweatshirt och ett par vinröda utsvängda byxor, sen blir det arbetskläder:-)

Dagens materiella vill ha: Ett par höga vita boots, som jag dock inte hittar någonstans så det är väl bara att ge upp på det dock :-)

Dagens längtan: Helgen måste jag ändå säga, är ledig vilket = få sova ut, tack gud haha. På fredag slutar jag ganska tidigt på dagen, så jag har hela dagen på mig sen att göra vad jag vill. På kvällen blir det middag och myskväll, och på lördag blir det utgång.

Dagens tips: Kokosolja! Haha lite random kanske. Jag har egentligen hållt på med kokosolja i flera år men nu är jag verkligen inne i period där jag använder det till typ allt. Håret, ansiktet, kroppen, funkar ju också för matlagning haha. Nej men ärligt känns som det löser allt, och huden och håret blir så lent. Kostar ju typ 30 kr på Ica också liksom.

Dagens fundering: Vad jag ska va utklädd till på Halloween haha, börjar ju faktiskt närma sig nu.

Gillar

Kommentarer