10 frågor

Lista från Lovisa Wallin

1. Har du något smeknamn?

Lite tråkigt nog inte, mitt namn är väldigt svårt att göra ett smeknamn av haha, och det har aldrig heller riktigt behövts då det är kort och "enkelt" att säga.

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?

Om jag ska äta själv måste jag titta på något samtidigt, kan verkligen inte börja äta förens jag startat igång en youtubevideo eller något på tv:n haha. Samma sak om jag ska blogga, surfa runt på datorn och kolla shoppingsidor oså, så måste jag ha en podcast eller serie i bakgrunden. Hatar när det blir för tyst helt enkelt.

3. Några lyxvanor?

Vad ska man säga, shoppar alldeles för mycket kläder och äter ute för mycket :-) Det räknas väl ändå som lyxvanor haha. En specifik lyxvana annars är att jag går och göra min fransar, kostar ändå 650 kr vilket jag tycker är rätt dyrt. Jag har dock inte det nu men ska snart göra haha.

4. När ingen ser, vad gör du då?

Sjunger, älskar att sjunga och har gjort det hela mitt liv. Men att sjunga inför folk har jag aldrig riktigt vågat så det får jag göra när jag är själv helt enkelt haha.

5. Vad stör du dig på?

Skulle kunna skriva en bibel om detta känner jag :-) Men kort sammanfattat, jag stör mig på ignoranta och trångsynta människor, influensers som inte tar sitt ansvar, killar allmänt för de suger lol (inte alla män!!!;-)), människor som inte "vill kalla sig feminister", och sen är jag bara jävligt lättirriterad haha. Kan störa mig på de minsta grejerna som något jobbigt ljud, att någon som går framför mig går långsamt, att någon står i vägen, osv :-) Vilken skön och härlig människa man är!

6. Vad är din sämsta sida?

Jag har väldigt svårt för att ta kritik, tar det ofta väldigt personligt och känner alltid att jag måste försvara mig själv. Kan liksom bli ganska irriterad istället för att ta åt mig och vända det till något bra istället. Det är inte alltid så, men i en del situationer upplever jag den sidan hos mig själv.

7. Vad gillar du för filmer?

Jag gillar faktiskt det mesta. När jag ska välja film beror det mycket på vilket humör jag är på också. Men oftast lär det bli en "romantisk komedi" , men gillar faktiskt också dramafilmer. Av någon konstig anledning söker jag mig ofta till dramatiska filmer, musik, dokumentärer, serier, podcasts osv... har ett mörker inom mig liksom :-) (skoja)


8. Gråter du ofta?

Nja, jag skulle säga att det går i perioder. Ibland kan det typ gå två månader utan att jag gråtit, ibland kan jag gråta flera gånger på en vecka. Typ den här veckan har jag liksom "storgråtit" två gånger, men det har ju en rimlig anledning då jag kollade på Filmen om Alexander och Barncancergalan. Och såklart gråter jag oftare om jag går igenom något jobbigt, men som tur är är inte det fallet just nu.

9. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men som du gör själv?

Lovar att det finns massor saker på den här som jag inte tänker på. Men en grej är väl alla gånger man sagt åt sina kompisar att killen de träffar är en idiot, och att han behandlar de dåligt osv osv. Oså är man i precis samma situation själv, eller har precis varit, så man har fått samma råd från sina kompisar men inte följt de liksom haha.

10. Vad önskar du dig mest nu?

Att jag skaffar mig en plan för mitt liv typ haha... Nej men ärligt, jag trivs med livet nu, som går ut på att jobba typ varje dag, och på fritiden umgås med vänner och bara chilla. Men jag kommer inte vilja ha det såhär en längre period. Så jag önskar verkligen att jag snart kommer på hur jag vill styra upp mitt liv. Vart jag vill resa/flytta, hur länge, vad jag vill plugga i framtiden, osv. För just nu känner jag mig lite lost faktiskt.


Gillar

Kommentarer

annakarlssons
annakarlssons,
Wow va snygg du är 😍nouw.com/annakarlssons
hildaboman
hildaboman,
Åh tack!💗nouw.com/hildaboman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229