En lösning på allt?

Vi har vetat ganska länge att det finns ögonoperationer utöver den jag gjort , som jag kan göra för att kunna justera hur mycket ljus mina ögon ska ta in precis som irisen i ögat ska göra. Problemet har varit att jag inte får göra den förens jag är myndig och mina ögon är fullvuxna pga massa komplikationer som kan hända , vilket innebär att jag kan va allt mellan 18-30 år för att få göra dem om jag verkligen har otur så kanske ännu längre.
Frågan jag ställer mig varje dag är ; är de lönt att riskera så mycket för att bara kanske få se lite bättre? Hur mycket kommer jag ändras efter allt?
Inte ens läkarna vet när de är lämpligast att göra operationerna eller vilka komplikationerna kan bli och hur stora eller små dem kan bli. Allt är så osäkert för ingen är såpass utbildad inom detta ämne vilket är riktigt tråkigt!
Många säger att de är väldigt onödigt att riskera så mycket men hade dem tänkt och sagt samma sak om dem va i min sits? Efter de jag gått igenom pga dehär? Hade dem velat vara så begränsade när de gäller vardagen , jobb men också träning?

Gillar

Kommentarer