1 vecka sen sist hahah, känns som att det är dags igen kanske?
Idag har jag inte gjort något, verkligen ingenting. Inte så kul men ändå skönt att få ta det lugnt. Sitter o myser med mina små kattungar och tittar på tv just nu, mys<333
Det har varit en jobbig skolvecka eftersom att jag var sjuk hela förra veckan o missade massa prov, 5 st faktisk. Så det har varit mycket att plugga till. Har inte hunnit/fått tid till att göra alla men nästa vecka har vi "ta igen" dagar så antar att det blir något prov då.
Jaja nog tjatat som skolan, har inte så mycket planerat förutom titta på match imorgon, det blir superkul! Blir nog en rolig match med bra motstånd. Ni får väll höra hur det gått imorgon tror jag hahha!
Hoppas jag tar tag i att börja skriva lite nu men man vet ju aldrig

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort någonting, bara varit hemma. Mått lite sådär hela dagen med ont i halsen och huvudet, har mest varit med min lillasyster som just nu sitter och äter chips framför ipaden, mysigaste tjejen<33 Har varit en otroligt seg dag haha.
Igår (lördag) så var jag faktiskt iväg och tittade när laget spelade mot Skuru, en bra första halvlek med fint rullespel och tufft försvarsspel och vi gick till pausvila med ledning 11-5,  vi vinner tillslut med 19-16. Dock spelade inte jag för att jag har varit körtelsjuk och får inte riskera slag mot levern och njurarna, jättetråkigt. Kommer missa usm steg 1 vilket känns hur tråkigt som helst för har verkligen sett fram mot det, får väll heja ordentligt istället;) Är förhoppningsvis tillbaka till skadevi! 

Likes

Comments