Hej ! I dag ser planerna ut att jag ska fortsätta måla om bommarna. Vilket jag tycker är jätte kul. Idag tänkte jag hoppa Gimli lite gran kan hoppas att min mamma vill samarbeta och kanske ta lite bilder. Playmo vilar fortfarande så han tänkte jag typ bara borsta och mysa lite med åh så. Jag längtar så mycket tills Nala ska få bli klippt för just nu ser hon ut som en lurvboll. Mamma ska ringa och boka en tid i morgon så nu äntligen ska hon bli av med all päls vilket jag tror Nala kommer tycka är jätte skönt för det blir lite varmt för henne nu. Men hoppas ni får en bra dag !!


kram !!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej ! Sorry för så dålig uppdatering men ska bli bättre jag lovar . Varför jag varit borta så länge har jag ingen riktig anledning till mer än att jag haft en del att göra och inte riktigt haft tid och jag inte tyckt jag haft något riktigt intressant att skriva om . Men nu är jag tillbaka och ska försöka uppdatera så mycket jag bara kan , För nu har jag ju trots allt SOMMARLOV vilket är så jävla skönt så de finns inte. Jag fick sommarlov den 13 juni så jag har ju haft det ett litet tag och vad har jag gjort då ? Jag har faktiskt typ bara ridit pysslat i stallet och liksom bara grejat . I tisdags så gjorde jag och Mikaela en grej som kommer bli så fint (förhoppningsvis) nej men vi målade om bommarna och ett plank. Vi är inte klara en men vi har målat 2 bommar och sen har vi målat planket. kommer bilder på de i ett annat inlägg. Med hästarna går de bra, Gimli är så himla fin just nu, det känns det äntligen som vi är på väg någon stans nu. Playmo går det också jätte bra men jag är lite orolig för hans rygg, ´Vi var på en pay and jump för ett tag sen på gräs och det gick jätte bra vi blev felfria och så men under ritten efter 3 an tror jag det var så halkade kan och vi gick typ omkull, Det va liksom inte så att vi bägge ramlade men han satte sig på rumpan. Som tur var har jag en snäll häst som ställde sig och bara fortsatte. Nu till saken hovslagaren var här dagen efter pay and jumpen och då drog han handen över Playmos rugg och då reagerade Playmo väldigt starkt och börja sparka. Han ömmade vid länden . Vi fick något liniment som vi skulle smörja in honom med åh så. Hovslagaren sa att jag kunde rida på som vanligt så jag gör de han känns bra men vissa dagar kan han tjura i hop. Jag och mamma har pratat om detta och vi tror vi ska boka en tid så att någon kommer och gör någon sak i ryggen kom inte riktigt i håg vad de hette men kanske kan göra ett inlägg sen när jag vet lite mer om det. Denna onsdagen som kommer ska jag och Playmo på en pay and jump 90 cm det är första gången jag kommer hoppa 90 på en pay and jump men jag tror det kommer gå bra för jag hoppade förra veckan och då hoppa jag en bana och höjden där var en oxer på 90 cm en oxer på 105 cm och resten på en meter så tror ej de kommer vara några problem med det. I dag har medryttarna Gimli och jag tänkte hoppa Playmo. Hoppas ni har en bra dag


KRAM ! !


Likes

Comments

Hej ! tänkte bara dela med mig av några bilder jag tog i går fick tyvärr inte några bilder på Gimli och den ritten men jag och Mikaela red ut en mysig runda. Gimli va jätte fin och duktig ganska såå pigg faktiskt. hoppas ni haft en bra dag !

Kram !

Likes

Comments

Hej ! Igår var jag på dressyrträning så jag han inte lägga ut något inlägg. Dressyrträningen gick jätte bra  han var bara lite spänd.  Det var första gången jag red dressyr för instruktör på jätte länge och de va så skönt att komma igång med det igen.  Gimli fick vila igår. Idag tänkte jag rida lite bommar med Playmo och med Gimli tänkte jag rida ut eller något. Jag fick tyvärr inga bilder från dressyrträningen då inte mamma var med men jag ska verkligen försöka ta bilder i dag. Jag måste verkligen bli bättre på det.

kram !

Likes

Comments

Hej ! Sorry för jag inte la upp något i går men jag var så trött så jag somnade. Men i går så vilade Playmo och medryttarna hade Gimli och Chappe så jag tog chansen att fixa i mitt rum. Jag skulle egentligen bara städa ordning på mitt rum men så blev de inte riktigt. De sluta med att jag både rensa min garderob och möblerade om hela mitt rum 😜. Jag älskar resultatet. Mitt rum känns så mycket större nu och jag älskar det. Medans jag rensade min garderob så hittade jag ett par jeans som jag tycker är så tråkiga så jag ville göra lite slitningar på dem och alltså shiit jag har en dold talang dem blev skit snygga (tycker jag då). Idag blev det en väldigt tidig morgon för mig jag skulle nämligen hänga med en tjej på tävling och hjälpa henne och så och vi skulle åka vid klockan 7 på morgonen så jag fick gå upp halv 7. Vi kom hem vid 2 tiden. Jag och Mikaela köpte kebabtallrik och sen gick vi ut i stallet. Jag skulle rida ett pass på gräs i dag för jag skulle på pay and jump på onsdag på gräs men nej de skulle jag tydligen inte för jag fick precis reda på att den var inställd för de va för lite anmälda så det blev inget med det. Passet på gräs gick jätte bra han var lugn och fin. Mikaela red på Gimli samtidigt och han skötte sig riktigt snyggt han lyssnade jätte bra på Mikaela. Vi avslutade med att rida ut en runda men de tog lite längre tid än vad jag tänkte för vi red vilse jätte många gånger.

kram !

BILDERNA PÅ RUMMET ÄR EFTER JAG HADE MÖBLERADE OM. JAG HADE TYVÄRR INGEN BILD PÅ HUR DET SÅG UT INNAN

Likes

Comments

Hej ! jag kom hem för ett tag sen från skolan. Det har varit en helt okej dag i skolan idag de ända som var dåligt var att det finns falska människor nästan överallt. Det ända dem vill är att svika en ändå. Håll koll på vilka som är dina äkta vänner för det finns många ormar där ute. Idag så ska en kompis sova hos mig. Vi tänkte att vi ska rida ut en sväng sen när hon kommer. Vi har inte tänkt så mycket mer än så på vad vi ska göra antagligen så kommer vi bara chilla och sånt. Jag kunde tyvärr inte få några bilder från pay and jumpern idag men så fort jag får dem ska lägger jag ut dem. Ha en bra dag !

kram !

Likes

Comments

hej ! Förlåt för sent inlägg men vi kom hem vid 9 och sen innan jag var klar i stallet var klockan över 10. Det gick jätte bra på pay and jump `en. Vi gick felfritt i 70 cm men i 80 fick vi 4 fel men det var mitt fel vi kom för fort efter 8 an till 9a så jag han inte komma ner i sadeln och ta en tydlig halvhalt så det blev tyvärr ett stopp men det gör absolut ingen ting han skötte sig riktigt bra. Jag hoppas att jag kan komma med lite bilder i morgon från hoppningen men är inte helt söker.

kram !

Likes

Comments

Hej ! Nu har jag precis kommit in ifrån stallet. Jag tycker ändå jag har hunnit med ganska mycket idag. Jag joggade Playmo och avsluta med att rida ut en sväng. Han skötte sig riktigt bra i dag så nu taggar vi pay and jump´ en imorgon. Sen han jag även med att putsa benskydden , bootsen , martingalen magplattan och även mina ridstövlar. Jag han till och med packa det mesta de ända jag inte gjort är att fylla hö nätet och lite såna saker. Men annars är allt klart så i morgon ska jag bara borsta honom noggrant och göra han fin typ. Jag slutar 14:20 i morgon och vi tänkte att vi åker vid 18 tiden så jag har gott om tid på mig.

kram !

Likes

Comments

hej! Nu ska jag snart till skolan. Kände bara för lite uppdatering. Idag ska Gimli stå och Playmo ska jag jogga. Idag ska jag också putsa Playmos utrusning och mina ridstövlar. jag ska också packa för att imorgon så ska jag och Playmo på pay and jump. jag vill förbereda så mycket jag kan i dag så jag inte behöver stressa imorgon eftersom jag går i skolan först. Förhoppningsvis så kommer det ett till inlägg i dag men lite hur det gick och kanske lite bilder. hoppas ni har en bra dag.

karm !

Likes

Comments

hej! det blev inte riktigt så som jag hade tänkt med ridpassen i dag. Jag hade först tänkt att rida ut Gimli och rida i terrängen men Playmo men så blev det ju inte riktigt för det började regna såklart. Jag fick bara tänka om och istället så blev de att jag red bägge två i ridhuset istället. Gimli skötte sig bra han lyssnade bra på mig det ända jag inte tyckte gick så bra det var galoppen men det kommer nog snart hoppas jag. Playmo var riktigt fin i dag de ända jag kan klaga lite på är att han tog inte riktigt mina halvhalter men man kan ju inte alltid ha de helt perfekt sånt är livet liksom. Jag kom in för ett tag sen. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Hoppas ni har haft en bra dag .

kram, !

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw