​Denna vecka var jag sjuk på tisdagen så jag kunde icke jobba då. Men jag var på fötter igen på onsdagen och tog mig upp till Skogsbo. På onsdagen fick jag trycka dit olika siffror och sånt på olika material. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjena! Den här veckan har jag gjort en roll up till öppet hus. Jag fick göra den från grunden, först fick jag arbeta med program i datorn så jag kunde designa roll uppen. Därefter skrev vi ut den och jag fick sätta ihop den, och det slutade med att den ser ut som på bilden!

Likes

Comments

Frågor vi fick innan denna praktikveck!

"Vem bestämmer uppgifterna på din APL plats?"

"Vad anses som service på din APL plats?"

Den som bestämmer arbetsuppgifterna på min APL plats är ingen speciell, för alla vet sina uppgifter och vilka kunder det har så det sköter sina uppgifter själva.

Men om det finns vissa saker som är högre prioriteratän det som de andra håller på med så säger Anneli/Mats åt att de måste sammarbeta och göra klart det och lägga undan det andra sålänge!

Sen ger alla mig olika arbetsuppgifter under dagarna så jag får variera det jag arbetar med.

Service på min APL plats är att man försöker arbeta fram kundens idé till verklighet så det blir nöjda. Oftast så säger vi inte att det är omöjligt, istället så slår vi våra kloka huvuden tillsammans och kommer fram till en lösning så båda parterna blir glada! :)

Likes

Comments

Idag kom jag hem från Tyskland klockan 2!! Så jag råkade försova mig till praktiken 45 minuter, men det löste sig, det blev inga problem för varken mig eller min handledare! Men på praktiken idag har fixat logotyper till olika företag nästan hela förmiddagen. Sen käkade vi lunch och jag träffade på mina lärare på Tempo när jag skulle köpa sallad.
Nu på eftermiddagen har jag fortsatt med logotyperna och dylikt, sen har jag vart med min handledare och lyssnat och lärt mig av henne när hon talar med kunder och hur vi ska få fram deras önskan! :)

Likes

Comments

I helgen var jag till Tyskland Hockenheim på DTM. Det var en oslagbar helg som jag gärna skulle vela uppleva igen. Vi fick vara i Mattias Ekströms Depå och därefter fick vi vara i Audis "lilla" tält. Det var en galen helg i alla fall!

Likes

Comments

Vi fick några uppgifter idag och göra om säljmiljö. Vi ska berätta om Exteriör miljö, interiör miljö och psykosocial miljö.

Exteriör miljö: Är allt som är utanför butiken så man ska känna att man är hos deras butik, som T.ex. skyltar, blommor, matta och något som lyser upp ingången/lyktor.

Interiör miljö: Det är miljön i butiken, så man känner sig som hemma. T.ex. Olika exponeringar, Tapeter, skyltar och mattor/golv.

Pyskosocial miljö: Det är känslan man får i butiken. T.ex. Kundbemötandet, hjälpen man får av arbetarna, hur man trivs i butiken och hur känslan är när man kommer in i butiken. :)


Likes

Comments

Hej! Mitt första inlägg och det blir ett kort ett. Denna blogg kommer handla mest om min praktik men det kommer dessutom handla om mitt intressanta liv. 

Men nu till praktiken, jag praktiserar på Avesta text & Dekor. Avesta Text & Dekor är ett företag som monterar på dekorer på Bilar och skyltar. Avesta Text & Dekor har dessutom en välfylld butik arbetskläder.

Hadeeeeeeeeeeeeeee

Likes

Comments