1 och en halv månad senare är jag tillbaka lol. jag har som vanligt helt enkelt inte orkat/glömt. men snart börjar jag skolan igen vilket jag har blandade känslor om. jag har också fyllt 18! födelsedagen var najs och gick till colusseum med andrea ock några andra. lanas nya album lust for life kom också ut vilket var nice och var på way out west och såg henne.

ska försöka att skriva mer men kan inte lova något. k bye

song of the inlägg: resistance - lana del rey

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Guess whos back? Back again? Matilda's back, tell a friend!

Så... det var ett tag sedan. Förklaringen är att jag har inte orkat skriva något helt enkelt. Inte så mycket har hänt. Fick sommarlov i fredags och det var najs. Hoppas att jag kan skriva mer nu när jag är ledig, kanske händer fler saker också. Gotham finalen var skitbra. Det var allt, peace out.

song of the inlägg: Lighter- Miley Cyrus

Likes

Comments

Hejsan allihopa, jag har inte skrivit på ett tag pga att jag inte orkat eller haft mycket att skriva om men det är inte som om någon väntar på nästa inlägg ändå så whatever. i torsdags den 16de mars fyllde min bästa kompis sedan vi var 5, 18 år. Jag och hennes familj åt på hard rock cafe och det va nice. efter det sov jag hemma hos henne. på fredagen hade vi sovmorgon och började då kl 10 med matte sedan lunch och privat simning med idrottsläraren. vi simmade fucking 1km! jag har inte haft idrott på 2 år och har aldrig simmat mer än 500 meter. vi överlevde dock och jag åkte sedan hem och vilade. somnade kl 1 på natten vilket är tidigt for mig på en fredag (brukar bli upp till kl 5). det va det, bye hoes.song of the inlägg: love - lana del rey

Likes

Comments

Glad (sen) alla hjärtans dag! eftersom jag kom hem så sent igår skriver jag nu ist. igår var jag på MOS och såg på 50 shades darker med Andrea. innan filmen fikade vi och kollade i lite affärer. filmen var bra och jag tyckte om att man fick veta mer om vrf Gray är så fucked up. vi åt popcorn och läsk men bestämde ändå att äta middag efter och spydde nästan eftersom vi hade ätit 3 ggr inom ca 5 timmar. kom hem kl 10 och gick och lade mig nästan på en gång. de va en najs dag. k bye

song of the inlägg: choking games - nicole dollanganger

Likes

Comments

Har inte skrivit på ett tag pga att jag varit sjuk i en vecka så inte mycket har hänt. har kollat på alla avsnitt av gotham som är ute, gillar serien jätte mycket. penguin är min favorit karaktär jag älskar honom och vill bara typ att han ska vara glad, han förtjänar bättre tbh. såg 101 åringen i torsdags och gick till skolan i fredags.

fredagen va en skit dålig dag. det började med att tåget va inställt så behövde vänta 10 min på nästa. svimmade sedan på tåget vilket ändå va lite kul utom att alla tittade på mig. någon kvinna fixade en taxi till mig så jag kunde åka till idrotten. blev ändå försenad. skolan gick bra. skulle äta lunch och väntade på en ledig plats då min mobil också dog.när en plats blev ledig så smet en liten horunge förbi och tog den. jag väntade på att de skulle äta klart för de satt vid det ända uttaget. när de va klara så fucking ropade de på sina kompisar som precis kom dit och sa att de skulle ta platsen DE KOLLADE PÅ MIG MEDANS DE PRATADE MED DEM DE FUCKING VISSTE ATT JAG HADE VÄNTAT så jag gick bara ut med min mat och bestämde mig för att äta hemma eftersom maten ändå va kall. jag hade lust att hälla drickan över dem eller säga att jag hoppas de dör. jag gick därefter över vägen utan att kolla och blev nästan påkörd. hemma åt jag min kalla subway och kollade klart gotham.

song of the inlägg: obsevatory mansions II - nicole dollanganger (tror det va den jag lyssnade på när jag svimmade)

Likes

Comments

Heej, idag var jag och folk från scouterna på cybertown. Ofc så kom jag nästan sist i alla spel men det var kul ändå. Jag tänkte skriva mer men kom hem typ 10 och hade inte tid. Så hejdå.

Song of the inlägg: noir- lana del rey

Likes

Comments