Hiilareita yli 2,5 kk jälkeen - Miten kisakunto viimeistellään?

Kisat ovat kahden päivän päästä. Ajatelkaa, 2 päivää. Hullua! Vastahan koko kisadieetti alkoi. Nyt onkin sitten 20 viikkoa dieettiä takana ja viimestelyt käynnissä lauantaita varten.

Viimeksi kirjoittelin bikineihin liittyvistä huolista. Noh, onnekseni löysin Vantaalta käyttämättömät venäläisen SV Bikinin valmistamat biksut, joten stressi niiden suhteen on hieman helpottanut. Tietysti hieman huolestuttaa, joutuuko alaosaa ratkomaan, sillä se saattaa olla ihan minimaalisesti liian nafti, kun mun perä ei oo ihan siinä kunnossa kuin ehkä ois ollut tavoitteena. Mutta se selvinnee rekisteröinnissä. Kuitenkin ihan super helpottavaa, että löysin biksut tilalle ja vielä kaikenlisäksi mieluisat.

Alkuviikko (ma ja ti) meni tosiaan vielä ruokien treenien suhteen melko normaalisti. Mulla ei käytännössä mitään tyhjennyksiä tehty, sillä oon ollut niin pitkään jo ketoosilla ilman hiilareita. Ainoastaan tiistaina pelattiin jo suolan määrän kanssa. Tiistai oli aika raskas päivä, sillä olin joutunut varaamaan illan varoiksi vapaaksi, mikäli olisin joutunut pyörimään ympäri kyliä etsimässä uusia biksuja. Tiistaina lähdin tosiaan viiden jälkeen aamulla salille, vedin koko yläkropan treenin + 30 minuutin HIITin, jonka jälkeen nopea suihku ja aamiainen ennen Vantaalle lähtöä. Vantaalle piti ehtiä klo 10, joten piti hieman ennen puoli ysiä lähteä ajelemaan. Vantaalta palatessa ehdin käydä nopeasti kotona lounaalla ja sitten kampaajan penkkiin. Sain aivan ihanan sävyisen kisatukan ja oon niin happy.

Illalla pitikin sitten vielä mennä vetämään 60 minuutin aerobinen salille, jonka tein 30 minuuttia spinningiä ja 30 minuuttia crosstrainerillä. Ja niin oli viimeinen aerobinenkin saatu pakettiin, huhhuh. Maanantaina ja tiistaina ei tosiaan ollut vielä hiilareita ja jostain syytä keskiviikkoaamuna paino oli hujahtanut -1,2 kg tiistaista. Ja sen mukainen oli kyllä olokin. Jose oli kuitenkin aivan ihana tiistai-iltana, sillä hän valmisteli mulle riisit ja kanat tulevia tankkauspäiviä varten. <3 Niin iso apu. Mä olin itse tiistaina kaiken treenaamisen ja stressaamisen jälkeen niin zippi, että makasin vaan kuolleena sohvalla :-D


Hius&Kauneus MariS (tekijänä ja kuvaajana Laura #hairbylaurahelenav ). Nää onnistui niin hyvin.


Eilen tosiaan aloitettiin tankkaaminen. Voi luoja, kuinka hyvää kaurapuuro hunajalla ja marjoilla oli. Nam. Ja kana ja riisi - niiiiiin hyvää. Vaikka suolaa annoksissa ei ollut oikein nimeksikään, ne maistuivat todella hyvälle. Mä niin nautin. Annoksia oli yhteensä 8kpl, joten syödä sai kyllä reippaasti. Eilen kävin myös viimeistelyhieronnassa Melissalla (Napramend, Power Gym Kouvolan tiloissa), jotta saatiin nesteet kropassa liikkeelle. Oli rentouttavaa ja muutenkin tosi kiva vaihdella Melissan kanssa vielä kuulumisia. Seuraavan kerran pääseekin sitten hierontaan kisojen jälkeen varmaankin marraskuussa viimeistään. Ennen hierontaa tein myös hieman poseerauksia, sillä nyt jos joskus niitä on vielä hyvä hetki hioa.

Tänään tankkaaminen jatkuu, tosin annoksia on vain 6kpl ja sisältö on hieman erilainen. Äsken vedin naamariin mm. aamupuuron, riisikakkuja ja valkuaisia ja täytyy sanoa, että vieläkin olisi kyllä nälkä. Pian lähden salille tekemään pumppitreenin, jonka jälkeeen hion taas hieman poseerauksia. Salin jälkeen pyörähdän CandyTownissa, vaikka alkuun mietin, että en siellä käy. Herkkukaapit on pullollaan nameja, mutta kuitenkin tuli eilen olo, että keltäs se on pois, jos sieltä haen omia lemppareita. Ja niin myös aion tehdä :-D

Ainut ongelma ehkä tällä hetkellä on se, että karkkeja ja suklaata ei oikein tee edes mieli, vaan mielessä pyörii vain ja ainoastaan mun jääkaapissa odottava maksalaatikko rusinoilla. Jep, juuri se maksalaatikko, jonka sunnuntaina syön sohvalla suoraan foliovuoasta kylmänä. Huvittavaa kyllä, mutta maksalaatikko on pyörinyt mielessä about kuukauden. Suklaat ja muut herkut näyttävät hyviltä, mutta en mä niitä kyllä himoitse. Niitä on vaan super hauska varastoida kaappiin, vähän niin kuin oravat tekee tammenterhoille kaivellessaan niitä maahan.


Niin hyvää.

Näitäkin settejä tuli vedetty 4 annosta naamariin.


Kaksi päivää tosiaan kisoihin ja paino on tullut yhteensä lähes 2kg parissa päivässä alaspäin. Näköjään viimeistelyllä saadaan ainakin nesteet kiertoon, sillä eilisen tankkaamisen jälkeen mun paino tuli vielä entisestään puoli kiloa alemmas. Hyvin hujahti siis kaikki läpi. Fiilis on tällä hetkellä hyvä, sillä kaikkia asiat on suurin piirtein valmisteltu ja reilassa. Eilen kävin Veturissa pyörimässä ja löysin mm. kisoihin liimattavat kynnet. 

Tänään olisi tarkoitus valmistaa juustokakku valmiiksi jähmettymään, jotta saan siihen sitten huomenna lykättyä lauantaita varten koristelut valmiiksi. Alisa tulee illalla kylään, joten saan myös virallisen herkkujen maistelijan paikalle arvioimaan, mitä suklaanamusia laitetaan juustokakun päälle. Mulla on nimittäin paljon suklaaherkkuja, joita en oo koskaan itse maistanut, joten jonkun täytyy uhrautua maistelemaan niitä läpi, jotta ei ihan surkeeta tavaraa kakun päälle lykätä, haha. Jose onneksi jeesaa vähän Alisaa tässä haasteellisessa tehtävässä, sillä yksin siitä ei välttämättä selviä.

Nyt kuitenkin puheet sikseen. Perjantai-iltana saatan kirjoitella tänne vielä kerran ennen kisapäivää riippuen toki siitä, kuinka poikki oon Lahtikeikan ja rekisteröinnin jälkeen. Katsotaan. Seuraavan kerran palaillaan sitten ihan viimeistään kisojen jälkeisissä tunnelmissa. Vähiin käy ennen kuin loppuu.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229