Tråkigt

Om nåt suger med Mariehamn så är det att det är extremt händelselöst på söndagar, åtm för oss med litet socialt nätverk. Inte ens promenader lockar i slaskvädret. Det roligaste idag har varit spinning, därefter har dagen gått ut på att slappa. Å ni tänker kanske att vad är det för fel på det? Nä, just det. Skulle jag inte ha möjligheten att ha de så här lugnt alla dagar skulle det ju inte vara ett problem.. Fast nu är det ju precis så att varje dag kan bli en söndag för mig om jag vill.
Som tur verkar det bli ändring i denna sak snart så att jag kommer att börja njuta av mina lediga söndagar igen! Jag blir så mycket mer motiverad att göra något om jag vet att min fritid är begränsad! Denna begränsning ser ju ut att bli jobb inom en snar snar framtid. Imorgon får jag veta exakt hur snar. :)
Å andra sidan är det väl väldigt bra att man ser framemot vardagar å att få jobba å hålla på. Jag trivs bäst ändå med lite variation. Om en månad eller så får ni väl höra hur jag klagar över att fritiden inte räcker till något ;)

Gillar

Kommentarer