Åh, underbara fredag!

Idag vaknade jag upp bredvid min kärlek och det var det bästa som hänt på väldigt väldigt länge! Så mycket som jag har saknat honom visste inte jag var möjligt att sakna. Men nu är han äntligen hemma, hemma för att stanna. ❤️

Idag vaknade vi upp runt 10, gjorde god frukost och mumsade i oss det. Runt 12 tiden gick vi bort till min mormor och morfar och pratade lite, sen kom mamma efter hon hade slutat jobba. Mös till det med lite frallor och godsaker till. Fick med mig lite saker hem, som bland annat inneskor.

Vid 2 tiden åkte vi till Karlshamn till Rickhards mamma och pratade lite med henne och fixade med lite papper som ska skickas iväg. Innan vi åkte hem så spelade vi lite spel med hans lillebror! 

Väl hemma så blev det tacomys och vad resten utav kvällen kommer att ha och erbjuda, det återstår att se.

Kram på er ❤️​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det den 15 oktober och dagen har bestått utav jobb. Har varit på en förskola idag och har jobbat mellan 08.30 - 15.00. Ett lagom långt arbetspass enligt mig. Man blir lätt mör i huvudet av alla barn som härjar och har sig. Men kul är det!

Efter att jag hade jobbat klart så körde jag hem och fixade lite här hemma, tömde diskmaskinen, dukade inför maten och fixade med maten.

Just nu sitter jag med min lillasyster som håller på med sin engelska läxa. Och försöker hjälpa henne så mycket jag kan.

Ikväll kommer äntligen min prins hem och jag längtar ihjäl mig. Att ha varit utan honom i en månad nu har verkligen varit tufft. Men om några timmar så är han äntligen hemma.

Nu ska jag fortsätta hjälpa lillasyster men hennes läxa och längta tills min favorit kommer hem!

Kram på er! ❤️

Likes

Comments

Ja, som rubriken lyder tänkte jag skriva lite om vem jag är.

Jag heter som sagt Josefine, mina mellan namn är Hanna och Pernilla och i efternamn heter jag Simonsson.

Jag är 19 år, fyller är den 12 mars.

Har en pojkvän sedan 160215, vi har 8 månader på fredag ❤️ Han är värlsbäst och jag älskar honom. Han fick jobb i Sandhamn för en månad sedan och har inte varit hemma sen dess. Tragiskt nog fick han hjärtmuskelinflammation och fick färdas med ambulanshelikopter till Södersjukhuset i Stockholm i lördags. Men han blev utskriven idag och imorgon kommer han äntligen hem igen. ❤️

Tog studenten nu i somras och jag gick barn och fritidsprogrammet och gick ut som väktare. Gjorde mina utbildningar i Malmö och i Göteborg, praktiken utförde jag i Karlshamn. Efter studenten fick jag jobb på Stora Enso nymölla som ligger en bit utanför Bromölla. Fick jobb där som väktare och skulle sitta i vakten. Märkte dock snabbt att det där inte var någonting för mig, så slutade nästan innan allt drog igång.

Så i sommar kom jag in och fick jobba i hemtjänsten, åka runt till de äldre. Hjälpa dem med mat, toalett besök, läkemedel ja allt en människa kan behöva hjälp med. Jag är fortfarande kvar och jobbar där när dem behöver folk.

Efter sommaren så kom jag in inom barnomsorgen och jobbar numera där också. Även här är det när de behöver ha in folk.

Efter nyår så ska jag förhoppningsvis börja studera på komvux. Läsa upp de högskole förberedande kurser, så som engelska 6 och svenska 3.

På min fritid umgås jag mycket med min pojkvän, tränar med min lillasyster och träffar mina kusiner ibland. Efter studenten har jag tappat kontakten med så många vänner, så jag knappt träffar någon utanför släkten. Men mig gör det ingen större skada, man har ju helt klart fått klart för sig vilka som är ens vänner.

Det här var lite fakta om vem jag är, vad jag har gjort och vad som komma skall i framtiden.

Bild 1. En bild på mig.

Bild 2. En bild på mig och min pojkvän Rickhard.

Kram på er 😘

Likes

Comments

Åh vad kul och spännande det ska bli att börja blogga igen!!

Hej förresten Josefine heter jag, är 19 år och bor i Blekinge.  

Har bloggat på flera olika ställen innan, fast dock för flera år sedan.. Så det ska bli kul och framför allt spännande att ge sig in på det igen och se om jag kan hålla bloggen vid liv. 

Kommer dyka upp inlägg där jag beskriver lite mer vän jag är och vad jag gör och vad jag har gjort under mina 19 år.


Tjingeling, på återseende 😃

Likes

Comments