Header

Vardag

Godkväll på er! Jag och bloggandet? vi funkar ej. Nu ska jag på semester och tänker att det kanske kan vara kul att skriva om.

Den här semestern är nog den mest behövliga någonsin. Jag är så trött och utmattad och omotiverad, behöver d-vitamin asap. Planet lyfter torsdag morgon så om lite mer än ett dygn rullar bilen till Köpenhamn. Idag har jag försökt bli frisk och fixat inför resan. Imorgon startar dagen hos salong Miccis vidare till frisören och sedan packa klart. Vi hörs imorgon <3Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Godkväll på er! Dagen blev rätt produktiv ändå med en runda på stan och ett rätt bra pass på gymmet. Mamma och jag gick till stan för lunch följt av en fika och när vi kom hem igen var jag helt slut. Vilade en stund men cyklade sedan bort till gymmet vilket var riktigt skönt. Har käkat lite nu och ska bara ha en lugn kväll. Imorgon jobbar jag kväll så får ännu en sovmorgon, klagar ej ;)

Fikade på Skånskan, stans bästa café skulle jag säga! Tog en kladdkaka och mamma en cheesecake.

Likes

Comments

Godmorgon på er. Jag vaknade för en liten stund sen men känner mig inte särskilt pigg. Hela helgen bestod av att sitta in en bil upp och ner i Sverige. Hängde med Adde (pojkvän) på lite jobb så vi var uppe i Örnsköldsvik och sedan hem igen. Det låter tråkigt men det var mysigt och vi kollade lite inne på IKEA och andra ställen på vägen.

Idag är min sista lediga helg på långhelgen, lyckades vara ledig lördag-tisdag vilket var rätt behövligt. Planerna för idag är att åka till min bror (vilket mamma vill att vi gör nu så jag får skynda mig lite) och få in ett träningspass. Det är lite ont om bilder nu men det kommer, puss.Likes

Comments

Vardag

Hej alla fina och välkomna tillbaka för 10e gången till min blogg.

Jag har försökt mig på bloggandet ett par gånger men tappat intresse, men nu är jag sugen på att starta igen så vi får se hur detta går. De flesta som läser just nu vet nog vem jag är men ifall att någon inte har koll så kör jag en snabb presentation. Jag heter Hanna Svensson, bor i Halmstad och är snart 19 år. Min vardag består mest av jobb, träning, pojkvän och vänner. Min familj har alltid rest mycket och haft ett stort intresse för det så jag har rest en del i mitt liv och det är nog något jag kommer fortsätta med och dela med mig av här, kanske även på youtube ;)

Hoppas några hänger kvar här så hoppas jag att jag kan underhålla er. Pussar och kramar

Likes

Comments