Header

Kläder

Fick hem denna fina tröja i ett samarbete med Chiquelle och byxorna är från NAKD, typ de bästa byxorna för fest eller finare tillställningar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tips

Jag älskar poddar och premumerar på allt för många, här kommer några tips från mig!

Therese & Zäta, Alice & Bianca, Rebecca stellas podcast.

Alla dessa poddar ovan är poddar där man känner sig som en i gänget, det pratas om problem, sex, kärlek och allt mellan himmel och jord. Älskar sånahär poddar, det är liksom bara två kompisar (oftast två) som sitter och pratar som vanligt.


Pillowtalk med Peg & Penny, Två systrar en podd, Mathilda & Andrea.

Dessa poddar är precis som de tre första. Lyssnar på varje nytt avsnitt av allihop!


Spöktimmen, Creepypodden, Mordpodden.

Min favvis av dessa är faktiskt Spöktimmen, de pratar om allt mellan konspirationsteorier till kidnappningar. Creepypodden är den läskigaste av dessa tre poddar, men riktigt bra och spännande! Jag har inte lyssnat på alla avsnitt av Mordpodden men den är riktigt intressant på något sjukt sätt.


Ångestpodden, P3 Dokumentär, Framgångspodden.

Ångestpodden är verkligen ett tips, de pratar om mycket viktiga ämnen och psykisk ohälsa. P3 dokumentär har gjort väldigt många intressanta avsnitt, bland annat om tsunamin i Thailand, konspirationsteorier om World Trade Center händelsen och mycket mer! Brukar lyssna på gamla avsnitt för att de är så bra haha. Framgångspodden är en podd där framgångsrika människor intervjuas, vissa gäster är mer intressanta än andra, men detta är en riktigt bra podd!

Likes

Comments

Kläder

I samarbete med JFR har jag fått hem detta mysiga set som typ alla influencers äger haha!

I alla fall, så förstår jag varför en fjärdedel av Sverige äger detta set, det är ju så skönt och samtidigt luftigt! Ett plus är ju också att det är snyggt och att man utan problem kan vistas utomhus i det. Är du en av de få människor som inte äger detta set så kan du klicka hem det HÄR.

Likes

Comments

Skönhet, Hanna testar

Ännu en julklapp, en duscholja, skrubb och hår/kroppsolja från Rituals. Älskar allihop, använder du skrubben först, sedan duscholjan och kroppsoljan får du verkligen en hud som är len som en barnrumpa (haha hatar det uttrycket).

Likes

Comments

Skönhet, Hanna testar

Fick bland annat detta i julklapp av min syster. Har använt den vibrerande (vad kallar man den??) silikon rengöraren mycket! Och jag märker faktiskt stor skillnad på min hud, blir mycket lenare efter jag använt denna. Denna ska tydligen ta bort ungefär 99% av allt smuts i ansiktet, hur nice?

Rengörings krämerna har jag inte använt så mycket då min hud är van att använda ett par andra, dessa passar dock utmärkt om man ska ut och resa då de är så små. Kan verkligen rekommendera att köpa en vibrerande silikon grej i alla fall!

Likes

Comments

Kläder

Bilderna är från Andreas blogg. Är verkligen helt kär i setet med leopard mönster och måste bara ha det. Gillar även setet i blommigt mönster och bikinin väldigt mycket! Dessa tre är helt klart mina favoriter från kollektionen.

Likes

Comments