Finaste AirBnb lägenheten jag någonsin bott i. Kvinnan som designat lägenheten har även gjort flertalet projekt och är så imponerad! Gillar verkligen kombinationen av vintage och modernt. Om ni vill se vad jag menar kika in här! /H.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Januari. 15 grader, sol, blå himmel och lunch på Federal cafe. Fylls av energi av den redan ljumma vårluften som får människor att stråla samt atmosfären av att folk flockas på uteserveringar för att njuta av solen. Vill vill vill att våren ska komma till Sverige.. /H.

Likes

Comments

Likes

Comments

Ska bli så skönt att komma tillbaka till rutiner igen och börja på kandidatuppsatsen. Målet med denna termin är att jag inte ska göra allt i sista minuten, även om det alltid har fungerat innan så tror jag man inte mår bra av sådan stress och press. Annars då? Redan på fredag åker jag tillbaka till Madrid igen, ser framemot en helg med sol, springa i Retiro och äta på Grosso /H.

Likes

Comments

Känslan när man inte vet var man har mobilen eller nycklarna. Den äckligt krypande paniken och oron som bara växer och växer men som sedan plötsligt försvinner i en pust när man väl inser att nycklarna ligger i ytterfacket och mobilen på laddning. Tänk dig den känslan men att den räddande pusten aldrig kommer, oron och paniken finns alltid där, den har blivit en del av dig. Hej ångest.

/H

Likes

Comments

Andra stoppet på vår Marocko resa i december var Marrakesh. Den röda staden. Strosa runt på gatorna gav en känsla av Aladdin och tusen & en natt. Blev förälskad i stadens alla färger och små detaljer. /H.

Likes

Comments

En tillbakablick till Oktober. Hur fint är inte Valencia? Tre dagar med en underbar vän och vi hann se en stor del utav staden. Älskar att staden inte präglas av turism på samma sätt som Barcelona och att det finns allt och lite till. Strand, shopping, god mat och sevärdheter.

Tips! Brunchen på BASTARD Coffee & Kitchen samt deras otroligt goda bakverk, fanns verkligen något för alla sockerfria, glutenfria samt veganska alternativ. Om ni någon gång kommer till Valencia slå in, C/Leandro de Saralegui, nº 1, bajo izda på google maps och testa brunchen!

Mer mat... Vår dagliga frukost på terassen tillhörande vår fina lägenhet vi hyrde under dessa dagar. Ibland föredrar jag att bo på hotell men att göra ordning sin egen frukost och inte vara beroende av tider är något som är fördelaktigt när man hittar ett fräscht AirBnb.

Vi hade turen att denna gång hitta en riktigt pärla, vitt, fräscht och med jacuzzi på baksidan. Så himla mysigt! /H.

Likes

Comments

Chefchaouen i norra Marocko. Hela staden är målad i olika nyanser av blått. Varför? En del människor menar att det är ett sätt att hålla flugor borta då de inte gillar färgen blå medan andra menar att den blåa färgen representerar himlen. Själv väljer jag att tro på det sistnämnda då det låter vackert haha. Utöver att vara vackert var maten billig och riktigt god. En lunch för 25-30 med den godaste avocadosmoothien jag någonsin testat. /H.

Likes

Comments

En guidad tur genom det vackra Bahia Palace. Så kär i kombinationen av mosaik, växter och ljus. Värt att nämna var att under turen berättade vår guide om hur kvinnors rättigheter i Marocko har förbättras under de senaste tio åren, från att giftermål och skilsmässa alltid varit i händerna på män till att nu vara ett gemensamt beslut. Girl Power. /H.

Likes

Comments

Tursit javisst! framför Duomo

Galeria Emanuel Milan - Hur otroligt vackert?

Min första gång i Italien. Väldigt vackert och mysigt. Vi hade sol hela lördagen men på söndagen var det dock lite kyligt för att kunna njuta av att vara ute vilket märktes på allmänhetens humör då servicen inte var på topp överallt. Har aldrig riktigt förstått varför människor som inte är service minded jobbar med servicejobb menmen. Annars då? Har nog aldrig tryckt så mycket nutella som denna helg... då frukosten varje dag bestod av nutellacroissanter doppade i nutella, bröd doppat i nutella, frukt doppat i nutella, italiensk ost doppat i nutella... Ska man leva gott ska man äta gott å! /H.

Likes

Comments