Wet N Wild

I betalt samarbete med svenskhalsokost.se


Som ni vet så är jag ett stort fan av smink, speciellt läpp-produkter. Älskar verkligen hur man kan variera läpparna efter ens humör, haha! Glossy, matt, färgglatt, nude. Jag föredrar nog nudes, då jag tycker det ger det lilla extra både till vardags men också till fest. Det är dock en enda djungel att hitta rätt nyans för en själv, iallafall när det kommer till nudes. Känns som att det är svårt, speciellt för oss lite mörkare tjejer att "hitta rätt" så att säga, är det för ljus ser det liksom helt off ut.

Wet N Wild är ett märke jag faktiskt aldrig tidigare testat men som jag hört så mycket gott om från mina vänner i USA. =) Det är tydligen ett mycket större märke där. Deras highlighters är t.ex helt underbara om jag ska gå efter vad jag hört, så det får bli nästa grej att testa. Min bror ska kanske till LA snart, då ska jag be han hämta hem lite gottis till mig i sminkväg hihi.

Jag fick chansen att välja två produkter från deras sortiment i samarbete med Svensk Hälsokost. Jag valde ett matt läppstift i en nude nyans från deras catsuit kollektion (det finns flera roliga färger! Ni kan kolla in dem här) och ett lipgloss i rött. Jag är helt kär i läppstiftet, det är en ny favorit! Lipglosset var jag inte superimponerad av, men alltid kul att prova på. :) Det var lite för uttorkande och nyansen var lite för konstig för mig.


Nyansen jag bär heter Give Me Mocha.


Har ni hunnit testa Wet N Wild något? Jag försöker minnas om jag sett dem i butik nångång. Ärligt talat blev det matta läppstiftet en storfavorit hos mig och det kommer bäras många gånger framöver. Jag blev dessutom så positivt överraskad av hur fort det gick att få hem min beställning och faktumet att märket är så himla budget vänligt. Den dagen jag använde det var jag faktiskt och käkade middag också och det rörde sig inte alls från läpparna utan satt som berget. Läppstiftet kostar bara 69 (!) kr - själv är man van att betala minst 200 kr för ett läppstift liksom så det är riktigt prisvänligt.

Vad föredrar ni på läpparna? Jag ska erkänna att jag tycker glossy lips är SÅÅ fint men det känns som att läppglans försvinner så snabbt om man jämför med läppstift. Om dem hade samma staying power som t.ex matta läppstift hade jag nog använt mer glans för jag tycker ändå det ser så himla fint ut på läpparna.

Ni får gärna kommentera vad ni föredrar och om ni testat Wet N Wild tidigare - om ni inte gjort det kan jag verkligen rekommendera deras liquid lippies. En av de bättre grejerna med dem var att det inte torkade ut läpparna som många matta läppstift så det känns liksom inte jobbigt att ha på sig en hel kväll. DET om något är ju viktigt med läppstift tycker jag. =) Vi hörs! Puss


Gillar

Kommentarer

jennarask
jennarask,
du är så fin!😍
nouw.com/jennarask
Ameliaahlgren
Ameliaahlgren,
så fin du är 😍
nouw.com/ameliaahlgren

Instagram

Instagram