När du jobbar med sociala medier måste du våga synas

Många undrar hur jag kommit så långt med mina sociala medier att jag nu kan tjäna pengar på dem. Jag använder mig av lite olika saker för att tjäna pengar på bloggen utöver samarbeten som jag skrivit om förut (om ni vill så kan jag nämna dem igen?) men det ALLRA viktigaste som jag måste få poängtera och det som är mitt allra största tips är..

Du måste vara den där jobbiga jäveln som syns. Posta om dina olika medier överallt där möjligheten ges, då menar jag inte att ni ska spamma andra bloggar med "kolla gärna in min blogg" (det är en big NO NO och sådana kommentarer raderar jag direkt), men länka den i facebook grupper - det är mitt främsta tips, se till att ni syns, kom på spännande rubriker eller texter att skriva till blogginlägget också innan ni delar det i t.ex en facebookgrupp. Man är tyvärr osynlig på sociala medier tills man gjort sig sedd. Ingen kommer hitta till din blogg om dem inte ser den. Ingen kommer t.ex helt spontant skriva in heysam.se i sökrutan och vipps bli en bloggläsare, så det gäller att hitta andra vägar.

Nu kan man dessutom länka sin blogg i sina stories på instagram och på snapchat. På instagram måste man ha minst 10.000 följare för den funktionen men vem som helst kan nu med snapchats nya uppdatering länka till sina nya blogginlägg. Jag tycker dem gör alla sociala medier mer och mer användarvänliga för oss influencers vilket jag verkligen är tacksam över. Så, vill ni växa -se till att synas!

Gillar

Kommentarer

natalieelisabeth
natalieelisabeth,
Grymt tips 👌🏻😄
nouw.com/natalieelisabeth
Idawaistedt
Idawaistedt,
Jätte bra tips !
nouw.com/idawaistedt

Instagram

Instagram