"Just nu mår jag inte bra."

Något jag alltid lovat mig själv i denna influencer-värld är att inte tappa bort mig själv. Att ni inte ska tappa mig. Att jag ska vara öppen och ärlig. Därför har jag nästan alltid, när jag mått dåligt, berättat det för er. Jag brukar tappa följare på instagram när jag berättar att jag mår dåligt. Kanske vill människor bara följa perfekta flöden med selfies utan en eftertänkt text, blommor, choklad, tacofredagar, vänner och glädje. Vad vet jag. Jag tycker om att följa riktiga människor. Människor som är öppna med vilka dem är. Som berättar att idag inte är en bra dag, men att varje dag är en ny chans.

De senaste två dagarna har varit som en dimma. Det har hänt saker jag inte kan gå in på utav respekt för andra människor men jag har helt enkelt inte mått bra utav det som skett. Igår somnade jag klockan sex på morgonen efter att ha grått en hel kväll och vaknade upp två timmar senare utav att jag grät, förmodligen i sömnen.

Mitt liv är inte ett perfekt flöde. Det har istället höga toppar och djupa dalar, känslomänniska som jag är. Jag känner allt, hela tiden. När jag är glad kommer ni aldrig hitta en gladare människa. När jag är ledsen kommer ni aldrig ha sett en sådan sorg förut. Det är jag. Och det är något jag lärt mig att vara okej med. Det är okej att visa de mörka sidorna. Jag vill inte hyllas för att jag får samarbeten med massor av företag eller att det går bra för mig på sociala medier. Jag vill hellre hyllas för min ärlighet och därför skriver jag detta så öppet. Just nu mår jag inte bra.


Gillar

Kommentarer

johannabilling
johannabilling,

Skickar en massa kärlek och kramar, ta hand om dig <3

nouw.com/johannabilling
Kola,

Vad konstigt att folk slutar att följa en när man skriver att man mår dåligt osv. Jag dras nästan till det istället, kanske just för att det känns så viktigt att få den där känslan av att inte vara ensam, av att inte vara den enda i hela världen som mår dåligt. Jag tror verkligen att öppenheten om psykisk ohälsa och att må dåligt behövs. Du gör något viktigt, något som om vi är många som gör det, många som vågar så kan det förändra samhället till det bättre för människor med psykisk ohälsa <3 <3

imittpsyke.blogg.se

Instagram

Instagram