Jag pratar om detta offentligt för att det är viktigt

Åh, vad jag har saknat er. Jag fick en så stark känsla av att vilja säga hej till er här, det var ju exakt en månad sedan jag uppdaterade nu. Som ni vet har jag tagit mitt psykiska mående och min vardag i första hand nu. Jag går hos kurator på samtal varje vecka och ja, jag försöker verkligen. Jag är verkligen upp och ner hela tiden. Jag får infall av inspiration, sen dippar jag. Jag får infall av ett bättre mående och sen dippar jag. Men det är väl lite så det är?

Den senaste tiden har jag spenderat på att försöka förstå mig själv. Vem är jag, vem vill jag vara? Det är stora frågor som tar tid att få svar på. Jag har gått på middagar, jag har festat, jag har suttit hemma, jag har gråtit, jag har skrattat, jag har känt mig sviken och känt mig älskad i samma veva.

Det sista jag vill är att ha medlidande. Jag pratar om detta offentligt för att det är viktigt. Att prata om psykisk ohälsa ska inte vara tabu, det ska vara normalt. Jag vill inte ha medlidande, jag vill ha mer förståelse kring psykisk ohälsa. Annars då? Jag vet inte hur ofta det kommer bli uppdateringar här men jag blir glad att ni fortsätter kika in. Jag gör mitt bästa ♥


Gillar

Kommentarer

Ally
Ally,
Förstår dig, har vart med om liknande. Viktigt att lyssna på sig själv och sin kropp. Kram 💕
nouw.com/ally

Instagram

Instagram