Hur får man en bättre självkänsla?


Tänk att jag väger nästan lika mycket som jag gjorde för ett par år sedan, men att jag ändå ser ut som en helt ny människa. Jag tror självförtroende gör mycket för hur en person ser ut, oavsett hur man ser ut. Sättet jag bar mig förut i världen var nästan lite ursäktande, typ "ursäkta för att jag syns och är här". Jag hatade att bli sedd.

Nu är jag den som gillar att synas. Det här med självförtroendet har varit en process som tagit ca 5 år för mig att jobba fram men det känns som att jag är där nu. För jag känner mig fin, vacker, sexig, värdig, viktig och speciell! Och det är SÅ viktigt för ens mående, det förstår jag ju nu när jag känner det. Visst har jag dagar som jag känner motsatsen men dem dagarna kommer rätt sällan numera. Ibland kan jag känna mig tjock på grund av viktuppgången men sedan gjorde jag ett aktivt val att sluta fokusera på det jag inte gillar och fokusera på det positiva som viktuppgången gett istället. Jag har äntligen fått en booty, hahaha! Det har jag fan aldrig haft förut.

Nej men ni förstår, fokusera på det ni tycker om med er själva. Inse ert egna värde. Försök förändra rösterna i ert huvud. Något som funkade för mig var "fake it till you make it" - för ca 4 år sedan började jag spela den där självsäkra tjejen och sakta men säkert blev jag faktiskt henne. Hamnade jag i konversationer med främlingar (något som gjorde mig SÅ obekväm förut...) så låtsades jag som att det var världens lättaste grej för mig. Tillslut BLEV det faktiskt världens lättaste grej. Jag tror att jag fick mycket övning på det när jag började på mitt jobb för 4 år sedan, alla är ju så sociala där. Det viktiga är iallafall att man gör ett medvetet val till att älska sig själv i alla lägen, men också att man lägger värde i mer än hur man ser ut eller hur mycket man väger.

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Bra tips 😃 Ska försöka tänka så 😊
nouw.com/jenniferssynpalivet
heysam
heysam,
Kul att du uppskattade det 💫
nouw.com/heysam
angelica,
Alltid lika vacker !
angelicahofling.for.me/
heysam
heysam,
Åh tack 💕
nouw.com/heysam
emmaottossons
emmaottossons,
Så bra skrivet! 💗👏🏻
nouw.com/emmaottossons
heysam
heysam,
Tack snälla! 💕
nouw.com/heysam
bolmgren
bolmgren,
Detta inlägget var det bästa jag läst på länge!!! You go girl 😍
nouw.com/bolmgren

Instagram

Instagram