Fenty Beauty By Rihanna - RECENSION


Fenty Beauty by Rihanna har ju helt och hållet exploderat på nätet på sistone. Inte bara har Rihanna skapat en ny makeup kollektion, hon har också skapat en inkluderande makeup kollektion. I hennes lansering fanns 40 (!!) olika nyanser av foundation vilket verkligen är ovanligt för ett makeup brand som tyvärr inte är bra på att inkludera people of color. Vissa företag tar år på sig att ens komma upp i 20 nyanser, vissa är fortfarande inte där.

Jag beställde en hel del grejer från Sephora från hennes kollektion och såg såå fram emot det, men tyvärr fick jag bara hem foundationen. Tyvärr var allt annat slutsålt och jag fick tillbaka pengarna för det. Jag såg fram emot resten av produkterna så jag blev lite besviken men det kommer jag väl köpa såfort jag kan.

Något som höjts till skyarna är iallafall hennes foundation. Jag har ju haft torr hy hela mitt liv (så torr att det flagnar liksom..), men efter 1 1/2 år av stabil och kontinuerlig hudvård har jag nu tydligen blandhy haha. Jag blir väldigt glansig efter ett par timmar. Hennes foundation är matt, och den sätter sig själv. Eftersom jag har blandhy så ska jag helst inte ha lager på lager av smink, för sen när jag börjar bli oljig kan det se väldigt konstigt ut, även fast det såg bra ut på morgonen.

Jag är tjejen som brukar ha ett par lager på mig över foundation. Jag börjar ju alltid med återfuktning, sen primer, sen foundation, concealer, löspuder, contouring i puderform osv. Men på bilderna nedan har jag ENDAST hennes foundation, ser ni vad fint resultatet blev? Det är typ det resultatet jag brukar få av 6 olika produkter, fast i ett. Helt galet!

Har förövrigt ingen highlight på bilden, i och med att jag blivit så duktig på att ta hand om hyn har jag snarare börjat få ett lite hälsosamt glow from within. =)

Allt som allt kan jag verkligen rekommendera denna foundation. Älskar att den är så affordable också. Den kostar ca 345kr och den har betydligt mycket mer produkt i än andra. Dessutom behövde jag väldigt lite för att få ett fint resultat. Nedan ser ni bilder med och utan foundation, helt oredigerade för att ni ska få en ärlig bild av den. :)


Snälla ignorera mitt ena kaosögonbryn haha.. Det håller på att växa ut! Här ser ni bilder.. Med och utan/med foundation. Ni ser väl vilket naturligt resultat den ger? Jag är obsessed!

Gillar

Kommentarer

Instagram

Instagram