Det här är jag stolt över..

TEMA: Självuppskattning

Jag får mina bästa idéer och tankar i duschen, haha! Igår stod jag och tänkte på vad jag är mest stolt över vad gäller mitt liv och min utveckling samtidigt som jag stod och hade schamponerade håret. Någon mer som är likadan och får sina bästa idéer under konstiga stunder? Jag vet att jag inte kan vara ensam om detta haha.

Detta är jag stolt över...

1. Att jag är så jäkla bra på det jag gör. Förlåt om det låter kaxigt, men har typ alltid trott att jag inte är duktig på något här i livet. Vissa kan sjunga, andra kan dansa, men jag? Vad hade jag för kunskap? Nu har jag insett att jag är grym på mitt företagande och det är jag stolt över. I och med företaget fick jag även göra en massor som jag INTE var bra på till en början - att prata med främlingar och att prata med självsäkerhet i rösten. Jag har även fått bli en ledare för dem jag hjälpt på vägen. Dessa tre saker, är för mig helt galet att jag idag kan göra utan problem. Jag satt i ett möte häromdagen och bara kände hur allt kom ur mig utan att jag tänkte, jag var så säker på det jag sa och det bara flöt på.

2. Att jag aldrig tar skit. Detta är för mig något stort. När jag var yngre var jag antagligen Sveriges blygaste tjej. Jag vågade inte prata eller ta plats alls. Nu kräver jag plats, för jag förtjänar det. Jag står upp för mig själv när jag blir felbehandlad. Jag är rapp i käften och kan ge svar på tal fort. Det finns alltid något på lager, hahaha! Jag tror människorna som jag gick i skolan med hade fått en chock av vem jag är idag för detta är mer än bara raka motsatsen till hur jag var under min skolgång - jag är en helt annan person. Jag tror många uppfattar mig som hård, men det är nog en försvarsmekanism. Jag är världens mjukis inombords.

3. Mina makeup-skills. Okej, en mindre seriös punkt för att lätta upp stämningen haha. Men om ni skulle sett hur jag sminkade mig för ett par år sedan, och nu, så skulle ni inte tro era ögon haha. Jag blev väldigt sminkintresserad för ca ett år sedan och började lära mig mer och mer vilket jag är glad över idag. Det är ett utav det roligaste jag vet nu, så jag är glad att jag får jobba inom skönhetsbranschen också när det kommer till företagandet. Fick faktiskt en komplimang på jobbet av en manlig kollega i 40 års åldern som sa att han tyckte jag sminkade mig så himla fint och att han brukar lägga märke till det haha, så kul att höra - speciellt från en man för helt ärligt har jag alltid trott att de inte märker av det. Vilket är helt rätt - jag sminkar ju mig för mig själv men det var ändå kul att de märker då man lägger ner tid på det haha!

Vad är ni stolta över?

Gillar

Kommentarer

MrsLundqvistRajah
MrsLundqvistRajah,
❤️🙌🏽🙌🏽😘
nouw.com/mrslundqvistrajah

Instagram

Instagram