Utflykt och rekordtemp!

Igår åkte jag och E tillsammans med Alexander och Pinja till skidbacken som ligger en bit från där vi bor. temperaturen som låg -24 grader kändes som ett slag i ansiktet, men det var helt klart värt det. Vi klädde på oss lager på lager för att hålla värmen och vi hade med varm choklad och korv till grillning. Vår tanke var att åka pulka i pulkabacken de har vi skidbacken eftersom killarnas försäkringar inte gäller om de skulle ramla. (När E har gjort klart sin hockeysäsong om x antal år så jävlar vad vi ska åka skidor på vintern då haha) skämt å sido. Men när vi väl kom dit märkte vi att pulkabacken var stängd så det blev grillning, lite smygpulkaåkning i skogen och varmchoklad. Inte helt fel det heller!

Det är så härligt att vara ute, även om det var extremt kallt så är det någonting som gör att allt känns så härligt och man mår så bra ute. Till och med amten smakar bättre när man äter den ute haha. Vi satt där och pratade, åt korv med bröd, gifflar och drack varm choklad samtidigt som skidåkaran kom farande genom backen bredvid oss.

- Utsikten från kåtan va så himla fin, vi var ju bara tvungna att ta lite bilder!

Efter någon timme där åkte vi hem, lite smått nerkylda haha. Alexander och Pinja har bastu i sin lägenhet här och vi bor ju i samma trappuppgång så vi gick ner till dom och vi bastade. Att bada bastu är nog topp ett bästa med Finland. Älskar deras bastukultur, kan ju även bero på att jag älskar värme haha.


#nouw30daychallenge #bestofnouw #minhelg


Gillar

Kommentarer