Mål inför 2021

Jag tänkte dela med mig av mina mål inför det nya året. Jag har alltid haft i tanken att jag skall skriva ner mål varje år, men jag har liksom inte kommit till skott, MEN nu händer det! kul va? Jag tänkte att jag delar med mig av 5 stycken idag.

1. Inse att jag inte kan kontrollera allt.

- jag har alltid vart en person som vill ha koll, jag tänker mycket på framtiden och vill veta vad som händer här näst, vad jag ska äta, vad jag ska göra, exakta tider för saker och jag tyckte det var jobbigt när saker inte blev som planerat osv, det är väl på gott och ont visserligen. Men 2020 fick mig att inse att livet inte funkar så. För mig var 2020 ganska tufft till en början när Corona slog till, allt blev väldigt oklart och jag hade svårt att liksom förstå att jag inte kunde kontrollera min tillvaro på samma sätt och att jag inte kunder göra något åt det. vilket gjorde mig otroligt osäker, orolig och stressad. Men nu ska jag verkligen jobba med den delen av mig själv, jag kan inte styra allt, allt blir inte alltid som planerat och jag är inte perfekt, allt kan inte vara perfekt. Så det är nog mitt viktigaste mål för året, att släppa kontrollen, ta livet som det kommer och njuta av nuet och inte fastna i tankar om framtiden.


2. vara min egen bästa kompis.

-lite klyschigt kanske, men oj vad viktigt det är. efter att ha brottats med hjärnspöken och ätstörningar i många år och äntligen ha börjat komma till en sundare livsstil så är att vara min egen bästa vän något jag varje dag måste kämpa med. Även om jag kan säga att det senaste året har vart bättre än på många många år både mat och hjärnspöksmässigt så är jag fortfarande inte helt fri, jag kan fortfarande komma på mig själv att stå i spegeln och leta fel, träningskompensera om jag tycker att jag ätit för mycket, fasta för att jag känner mig svullen och för att inte tala om alla tankar som försegår uppe i huvudet. Jag har aldrig vart den som har ångest på det settet förutom när det kommer till mat, och det är nog någonting som de flesta som vart i modellbranschen kan relatera till, det är en otroligt ytlig bransch där den som är smalast vinner, men det enda är att du vinner ju aldrig för man vet inte var mållinjen är. Och VAD VINNER MAN? försämrad livskvalitet? frysa 24h om dygnet? obefintlig ork? ja det är en fråga jag kan ställa mig nu i efterhand. Men summan av kardemumman, jag är bäst, det finns bara en av mig och jag är grym!


3. Köpa bostad

- ja ja och återigen ja! som jag och E har pratat och drömt om detta. och 2021 skall bli året då vi köper vår första bostad tillsammans, och jag kan knappt tro det! Som vi har längtat efter att ha något som är vårt, som vi kan komma hem till och det bara är vårt, vi har skapat det. aah, längtar ihjäl mig!


4. Träna för att det är kul

- Alla kanske inte ser på träning som kul, men för min del så är det just det KUL! jag tränar för att jag mår bra, för att det ger mig energi och livsglädje. jag har sagt det så många gånger förr, fysisk aktivitet är det naturliga lyckopillret, och jag kommer hålla fast vid det tills jag dör. Men ibland så blir det för mycket, jag behöver inte träna 7 dagar i veckan, ibland kommer livet emellan och jag vill kunna känna att det är okej att inte träna utan att göra något annat kul istället utan att få ångest eller känna att jag måste kompensera. så japp, träning skall vara kul och på samma sätt som du tränar måste du låta kroppen vila emellan åt med.


5. Bli mer kreativ i min matlagning

-Jag tycker det är så kul att laga mat, inte för att jag kanske är bäst på det men jag tycker det är kul. så dethär året skall jag göra mer nya maträtter, laga mer vegetariskt och framförallt göra alla mat från grunden i största möjliga mån! är så sjukt taggad för detta, och det kommer bli en utmaning garanterat men så kul!Gillar

Kommentarer

elinekberg
elinekberg,

Så härligt att sätta upp mål såhär, någonting jag också föredrar! Och alltid spännande att se vad andra har för mål🙌🏼✨💓

nouw.com/elinekberg
Heyitsmarty
Heyitsmarty,

visst är det, jag har aldrig skrivit ner dom förut men nu äntligen fick jag tummen ur att göra det! 😀 ja jag håller helt med, det är inspirerande!💕

nouw.com/heyitsmarty
Desireekujala
Desireekujala,

Superbra mål! 😃

nouw.com/desireekujala
Heyitsmarty
Heyitsmarty,
corneliaeri
corneliaeri,

Alltså kan skriva under på alla dessa! Känns som sunda och viktiga mål, inte bara för året utan för livet. <3

nouw.com/corneliaeri
Heyitsmarty
Heyitsmarty,

Precis, känns ju mer relevant än att gör något tillfälligt bara för att 💕

nouw.com/heyitsmarty