Dagens To do, livets kallaste dag. 

Idag vaknade vi upp till ett krispigt, kallt vinterland. -25 grader visar termometern och enligt telefonen känns det som -34 grader. Det är alltså helt otroligt kall, tror aldrig jag har upplevt en sån här kyla innan, tror jag vart med om -20 som mest., nu går det knappt att vara ute längre än 10 minuter. Så Zorro kommer få många korta promenader idag, både får min skull och för hans skull. Igår va det "bara" -18 så tog en längre promenad vilket resulterade i isigaögonfransar, stelfrusna händer trotts 2!! par vantar och för zorros del ett snö skägg. haha otroligt!

Dagens to do här hemma är:

  • Städa, dammsuga och fixa
  • Hemma träning, helkropp 60 min.
  • Möte 11:00
  • Lunch
  • Rensa
  • Aktivera Zorro inomhus
  • Kolla Es match, heja heja!

De senaste två veckorna har jag faktiskt tränat hemma, dels för att det alltid är så mycket folk på gymmet i början på året och dels för att det har vart så kallt att jag har svårt att hitta motivationen till att gå till gymmet när jag känner att jag likaväl kan träna hemma. Så nu kör jag 60 min träningspass på YouTube, går faktiskt mycket bättre än förväntat då jag alltid tänkt att jag inte är en hemma tränare. hur funkar det för er att träna hemma? eller går ni på gymmet just nu? jag vet ju att Sverige har lite striktare restriktiner än vad vi har här i Finland. får man ens gå till gymmet i Sverige?

E spelar ju match idag, och som de senaste två månaderna så är det publiklöst även här i Finland så matchen ses från tv-soffan. Ganska skönt idag med tanke på kylan, men ändå tråkigt! Jag hoppas verkligen att man får gå på matcherna snart igen, både för support och för att det är kul.


#nouw30daychallenge #bestofnouw2020 #todolista #dagens


Gillar

Kommentarer