att visa tacksamhet

Att det börjar bli ljusare. även om jag gillar vintern när det är snö så älskar jag även sommaren när det är ljust nästan dygnet runt!

Min pojkvän och Zorro, aka le familj! Ja vad mer kan jag säga? jag är så tacksam över att jag träffat E, vi säger det ofta till varandra och han gör mig så otroligt lycklig. Å såklart vår hund Zorro är jag så tacksam för, även om han är jobbig så är han fortfarande världens bästa, han håller mig alltid sällskap när E är borta.

Alla omtänksamma människor runt om kring mig. familj, släkt, vänner. även om det är svårt att hålla kontakten på samma sätt när jag inte bor i Sverige så vet jag att alla finns där, precis som jag finns där för dom. det är fint.


All erfarenhet jag fått av att bo utomlands, både tillsammans med E och själv. Man växer så mycket av att se sig omkring i livet, och inte minst av att bo utomlands själv, och börja om från början för att bygga upp ett liv på en annan plats. jag är så tacksam för att jag har fått den möjligheten och tagit den.

Snön. ja tack tack tack för snön vi har fått iår här. Ibland tror man att man aldrig kommer få se snö igen, men så plötsligt kommer den.

Vaccinet som äntligen är här. jag hoppas och önskar att vi skall kunna gå tillbaka till ett någorlunda normalt liv snart. och att förhoppningsvis kunna få krama om alla jag känner när jag kommer hem i sommar.Naturen. jag älskar naturen, inget känns så bra som att gå ut i skogen med Zorro och bara vara. Dom stunderna är jag tacksam för.

att få somna och vakna tillsammans med E. Finns det något mysigare än det? det är verkligen någonting som jag är tacksam över efter att ha haft långdistans i två år med honom.

Att solen tittade fram idag. Första solglimten på länge hittade hit idag, och oj vad behövligt och fint. och det blir ju sådär krispigt kallt när solen kikar fram när det är snö. hurv.

Gillar

Kommentarer

shareegroovin
shareegroovin,

Så fint inlägg!! Det behövs verkligen i dessa tider 😊 <3 Kram!

nouw.com/shareegroovin
Heyitsmarty
Heyitsmarty,

Verkligen, viktigt att tänka på allt fint som är i livet💕

nouw.com/heyitsmarty
linneassofie
linneassofie,

Underbart inlägg! Tror tacksamhet är bland det viktigaste som finns faktiskt <3

nouw.com/linneassofie
Heyitsmarty
Heyitsmarty,

Jag håller med, viktigt att inte glömma de fina sakerna i livet som man uppskattar💕

nouw.com/heyitsmarty