2021! & #nouw30daychallenge

GOTT NYTT ÅR!! Oj oj vilket år 2020 har vart, tror vi alla kan relatera till att det har vart som en berg och dalbana. Jag tror att 2021 kommer bli så mycket bättre, jag håller alla tummar och tår för att vi kan gå tillbaka till något typ av normalt sätt att leva.

Det va ju ett tag sen jag uppdaterade här, jag ska försöka få in mer regelbundenhet och bli bättre i mitt bloggande nu så tänkte jag köra @Nouws 30 day challange, kul va? Ni har säkert sett nouws utmaning där alla som har en blogg kan vara med och tävla genom att utmana sig själva att blogga minst 15 gånger under januari månad! Så kul så nu kör vi!


Men sen senast så har vi fått massor av snö, vi har firat jul, hockeysäsongen tog en paus här i Finland så E har vart hemma rätt mycket vilket har vart så himla härligt! Zorro är snart ett år, och vi har precis börjat springa med honom, vi köpte ett springkoppel till honom och tränar på det.

Och sen nyår såklart, vi firade med middag hemma hos oss tillsammans med tre andra från Es lag och deras tjejer, Corona säkert med! Vi hade det super trevligt och Zorro hanterade fyrverkerier utomordentligt. Det var mest läskigt att se dom, men ljudet var helt okej så det va ju lätt att hantera.

Nu kör vi fullt ut dethär året! Jag ska sätta mig i veckan och skriva ner mål för året med, blir kul, har aldrig gjort det innan men nu ska jag göra det äntligen! Brukar ni skriva mål för året? Hur många mål brukar ni ha isåfall?

Ni kommer att få ta del av vår vardag här i Finland, vår fina vovve Zorro som snart är ett år, min skola och hockey blir det med såklart, oundvikligt!

Hur har ni haft det under kul och nyår?

Vi hörs, puss och kram

#nouw30daychallange Nouw.com/nouw30daychallenge.

Gillar

Kommentarer