Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 211 Readers

Likes

Comments

Just nu så är jag helt slut... Man får inte en lugn jävla stund. Helt slut redan kl 21. Hur fan ska detta gå. Tänk er det vi gör hemma i Sverige på ett år, de gör man här på en termin istället. Jag har bara 11 lektioner i veckan men sen så måste man plugga hemma nåt så inne i bomben... Är redan stressad för de är så mkt läxor och jag har inte ens haft alla lektioner ännu... Det är typ 30 sidor att läsa varje vecka i alla 5 böcker... Just nu suger det och vi har inte ens börjat spela golf. Rip mig. Jag som hatar plugg också. Fan gör jag ens här...

Aja änsålänge så är folket här rätt kul. Golflaget verkar schysst å Julia som redan varit här i 2 år e svin kul. Idag åkte vi tre och hon och tränade själva så vi fick kolla lite på banan å så. Igår hade vi också möte med coach och fick lite kläder. Rätt najs kläder förutom att de ser ut som jag har en snopp...lol.

Vi tre svenskar hänger ganska mkt eftersom vi bor tsm å så och de har gått lite överstyr för nu har vi börjat svara alla tre i kör när någon frågar oss nåt. Galet komiskt tho. Laget verkar gilla oss iallafall så de e kul. Idag har vi ätit med dom både lunch å middag. Sen har vi också skaffat oss 2 svenska killkompisar som e schyssta which is lit.

Grabben på bilden e min bonde kompis som e ännu mer bonde än ni från Ekerö, de e sjukt. Han pluggar här för att bli bonde. Han e cool, äkta lantis deluxe.

Likes

Comments

Tjena tjena bloggen! Kul med inlägg å grejer. Kul å grejer.

Då har jag varit här i en vecka och det känns så jävla konstigt. Vet inte riktigt hur jag känner asså. Känns som jag är på semester. Det är 117 dagar tills jag kommer hem... det är det vi konstaterat idag. skolan har inte ens börjat men det har nerräkningen. Jag saknar typ inte hemma än förutom bekvämligheterna man vant sig med, tex fräsh toa o dusch och rum. här måste man lixom dela med dom andra... tråkiiiiiit, aja de duger. jag är iallafall glad över att jag får bo med 2 svenskar. De e typ naja att bo tre för vi har fett större rum än alla andra som bor 2 lix.

Skolan börjar på tisdag men det har varit full jävla rulle varje dag så idag så hann jag iallafall prata med mamma och 3 vänner hemma på FaceTime. det är då man inser att man saknar dom asos... allt jag kommer missa som dom gör... å allt som dom kommer missa som jag gör... jävla tur att det finns facetime så man känner sig lite hemma.

det jag har åstadkommit under dessa första dagarna är att ta körkort. köra helvetes bilen (idag gick de inte att vrida nyckeln så vi kom knappt hem) de roliga med bilen e typ att den guppar fram när man inte gasar, de e typ motorbromsen som laggar å så. sen har jag skaffat lite nya bekantskaper å de e ju kul. aja har gjort massa mer tråkiga grejer typ. ingen golf än:/

idag var vi på skumfest, de va kul. speciellt när man gick in i ett 3 meters högtskumberg och kvävdes å höll på å dö. sen vare dans å så men alla mörka va så bra så blev fan avis. liksom jag försökte lite men asså de va svårt. såg nån ny dans som va lite tuff så den ska våra nya sport kompisar lära oss nån dag så vi hänger med i movsen.

det jag har lärt mig hittills är en raggningsreplik som kan vara användbar nångång i framtiden å så. det finns en sikh redneck här som e så jälla stökig men rolig. han sa "girl on a scale 1-10, you´re a 9. Cause im the 1 u need" 

de tyckte ja va kul.

ska försöka att börja blogga lite nu igen å så. får se hur de går. annars får ni påminna mig om ni tkr de e dålig uppdatering. ha deeeee
Likes

Comments

Det är ledighet och då är det klart att man ska äta då mycket mat som man möjligt kan... Det gör iallafall jag... Har ätit så jäkla mycket så vet inte vart jag ska ta vägen. Jag har inget stop längre. Men det är ju svårt att vara nyttig utomlands så jag får vänta med sånt tills jag kommer hem igen.

Dock måste man ju hålla sig lite i form så jag packade ber ett par löpar dojjor för att göra lite nytta. Idag körde jag trapp intervaller och helvete vilken idiot träning det var!!!! Shait mina ben kmr ha träningsverk imorgon kan jag bara säga...

Men det va helt klart värt utsikten ändå!

Likes

Comments

Snart fyller jag år och för en gångs skull så ska jag önska mig grejer... Jag brukar aldrig komma på nåt så därför har jag börjat i tid denna gång. Ungefär såhär ser de jag önskar mig ut. Typ impad av mig själv som kommit på grejer.

  • 746 Readers

Likes

Comments

Min söndag har gått supermega snabbt!!!://// gick upp runt 10 och såsa, planerade och plugga ynkligt. Sen blev det 3h på gymmet fett skönt!!! Sen körde jag därifrån direkt till träningen. Det var en bra golfträning idag. Pi var där och de e inte ofta man ser henne lol. Och sen såklart babe och Felix, de blev en hel del kul snack plus hyfsad träning. Golfen går framåt iallfall!

Sen skjutsa jag hem babe och nu är det bums i säng med alarm på 5,30. jippi

  • 822 Readers

Likes

Comments

Från och med idag så ska jag testa att köra en detox inspirerad mat vecka. Egentligen så är det för att min mat vecka förra veckan var lite av katastrof så vill testa lite mer naturlig mat. Dock med reservation för att jag gör detta på mitt egna sätt för jag e inte PRO. Men jag ska inte äta några sötningsmedel så jag får göra mig egna Shakespeare efter träningen och så. Jag har även en lista på grejer jag ska käka.

Så idag så körde jag till mataffären för att köpa lite detox ingredienser. Jag lyckades även äntligen få pappa att köpa en smoothie mixer. Så smidigt att ha, dealen för mixerna va att jag skulle ta med den när jag flyttar which jag nog hade gjort oavsett.

Vi får se hur denna vecka går... Godis grisen måste tagga ner heh

  • 845 Readers

Likes

Comments

Just nu tränar jag väldigt mycket och då försöker jag äta mer mat än va jag vanligtvis gör för man måste få Gains. Har kört 10h på 3 dagar.... OBS på det är att all träning inte är tung, utan även rörlighet och golf räknas in i detta!!!

Jag har fått carving på pannkakor atm så smeten som blev kvar från igår fick bli efterrätt efter torsdagsmiddagen... Pallade bara 2 st which means pannkaksfrulle imorrn!!! Drömmigt asso!!! Ska sova nu så jag får vakna till pannkisar. Älskar mat, mat e livet. Deffa kan man göra lite senare in på våren ist heh.

  • 875 Readers

Likes

Comments

Själv så tycker jag inte att jag inte är så kort... Men här är en bild från helgens träning på klubben och jag ser ut som en midget. Måste bli krallig men kan ju inte bli längre liksom:-///// stök. Kommer ihåg att det diskuterades om jag skulle få sprutor när jag va liten för jag va så kort... De fick jag inte and look at me now, maddafkkin dwarf

  • 879 Readers

Likes

Comments