Header

Det siste året har vært utrolig tøft for meg av mange grunner. Aller mest har det vært tøft privat, og det er vel noe folk flest ikke vet om. Noen ganger hadde jeg lyst til å gi opp, skrike, gråte og ikke tenke på det. Men underveis har jeg lært meg noen ting som jeg gjerne ville dele med dere.

1. Ta vare på de som behandler deg godt, og la de som behandler deg dårlig gå. Omring deg med folk som får deg til å føle deg bra, som får deg til å le. Fokuser på det gode, og glem det vonde. Livet er for kort til å ikke være glad.

2. Ikke heng deg opp i ting du ikke får gjort noe med. Det er ikke verdt stresset og det ordner seg til slutt uansett på en eller annen måte.

3. Det vil alltid være gode dager og dårlige dager uansett hvor positiv du er. Selv om ikke alle dager er gode, så er det noe du lærer av. Det kan være dager du bare har lyst til å skrike, og det er helt OK.

4. Hold deg unna "labels". Vær forsiktig med hva du omtaler deg selv, livet ditt og de rundt deg som. Vær grei med andre, og ikke minst deg selv.

5. Ikke alle vil like deg. Og det er OK. Ikke ta det personlig, det er deres problem og ikke ditt.

6. Forbli jordnær. Uansett hva som skjer i livet, og hvor langt du kommer - ha beina godt planta på jorda. Vær ydmyk.

7. Ikke sammenlign deg med andre. Jeg vet, det kan være vanskelig. Men alle er forskjellige. Fokuser heller på å bli den beste versjonen av deg selv.

8. Lytt til kroppen din. Føler du deg ikke tipp topp, så er det kanskje ikke så lurt å ta den helt ut på byen for eksempel. Unn deg selv heller en dag hjemme, slapp av. Ta vare på deg selv.

9.Ikke la andre utnytte deg. Det er lov å si nei, du må ikke stille opp på noe du ikke har lyst til. Ikke la noen sløse med tiden din.

10. Det er bedre å prøve og feile, enn å ikke prøve i det hele tatt.


Hvordan har det siste året vært for deg?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei! Herregud, så mange ganger jeg har startet denne bloggen. Det er faktisk litt ille. Jeg er blant mine nærmeste kjent som en perfeksjonist og min egen største kritiker, så innlegg, bilder og blogger blir sletta. Titt og ofte.

Jeg satte meg nylig et mål om å lage en blogg og holde ut, så dette er starten. Wish me luck! Jeg må bare huske at kvalitet er bedre enn kvantitet, og legge sjela i det lille prosjektet mitt. Ikke for alle andre, men for min egen del. Tenk så gøy det er å se tilbake på! Spesielt med tanke på at jeg skal gifte meg en gang i løpet av de neste par årene, og det er en hel haug som skal planlegges.

Vel. Da er det kanskje på tide å introdusere seg til de få som titter innom. Jeg heter Hilde, er 29 år gammel og bor i Oslo. Håper du vil følge meg videre. Sleng gjerne igjen en liten kommentar for å si hei om du er innom!

Likes

Comments