Header

#måndagsmys har vart mitt motto för denna måndag. Dagen började med att jag inte fick min långa sovmorgon som att jag hade tandläkartid på morgonkvisten. Fick ta sånna där jobbiga kort på tänderna, vilket gör ont som ett himla arsle (kan man ens säga så???). Sedan när jag kom hem så hade jag massa tid över tills bussen skulle gå.
Så då fick man ju nån himla snilleblixt att locka håret. Men jag, Hanna, lyckades att bränna av håret och fick sedan klippa av de brända delarna av håret:)))))
Sen har de väl rullat på, glömde nästan min dator på ett omklädningsrum på Kupolen.
Som pricken över i:et så funkar knappt mitt mobilbatteri alls, håller sig knappt 2 timmar.

Men höjdpunkten av dagen var Quesadillas-date med Emma och diskussioner om majs!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Halloj! Idag så var det den första "riktiga" skola dagen, vilket då betyder att vi hade första dagen då vi följer vårt schema. Mycket kul, notera sarkasmen. Jo men dag har väl vart bra.

Började dagen med att ha film, vilket var ganska kul som att nu i tvåan så får man börja med sin fördjupning. DET SKA FAKTISKT BLI KUL. Schemat är helt ok so far de är inte helt hundra än. Vi har cirkus 2 lektioner per dag så jag ska inte klaga.

Men idag rullade lönen in från mitt sommarjobb så livet är rätt bra! Tack åh hej!

bild på mina tre filmar-kompisar, en söt fanny, en ball emma & en vild joshi in da back!

Likes

Comments

Hej kompisar! Igår började i skolan, vilket kändes sådär. Var en himla chill dag dock. Idag var lite sämre, men de får la duga de är ju trots allt fredag! Var exalterad för att träffa människor, och mindre exalterad över att se andra. Men så är det man kan inte gilla alla.

Och som vanligt får jag stressa på morgonen i sista minuten. Tidsoptimist? Yes I am. Men de är vardag för mig så det ska nog va lugna bananer. Kände att detta blev flum som min flesta inlägg, men de får vi leva med. Adios friendos!

Likes

Comments

Goddag människor! Kan nog ha ätit den godaste på frukosten på länge, ifall ni ville veta. Fil, nektarin, hallon och rågflingor hur gott som helst. Har aldrig riktigt vart en frukost människa, så när man väl lyckas så känns det bra.

Ska sova över med Emma sen ikväll. Som att de är sista kvällen på sommarlovet som man kan vara uppe länge så får man passa på.

Likes

Comments

Hej mates! Är de bra med er? Hoppas de, även fast ni kanske har haft er första dag tillbaka i skolan. Själv har jag njutit av sommar värmen i jämfört med igår. Då jag log inne hela dagen och själv dog, kampen att vara en kvinna!

Jag satte mig ute och läste sen spenderade jag resten av dagen med Emma som var himla mys!
Bilden nedanför på oss vet jag inte om vi ser ut som två stycken från Macklemores video thrift shop eller två trocoola, vem vet? Aja tack för mig


Likes

Comments

Jag har haft en ganska lättsam dag, har vart ute halvdagen och plockat vinbär. Men resten av dagen har bestått av att lyssna på mina vinyl skivor och slappa ute i hammocken vilket var himla härligt. Men avslutar kvällen återigen med att kolla på Friends, Hade mates!

Likes

Comments

Haft en jättehärlig kväll på Leksands strand med fina människor. Glass, minigolf och en oerhört vacker solnedgång sammanfattar kvällen rätt så bra.

Kvällen avslutades himla bra med Thaimat och Friends. Ah ska fortsätta att kolla på Friends, Hade!

Likes

Comments

Lite halv estetiska bilder sådär mitt i bärplockningen.

Likes

Comments

Rubriken säger inte så himla mycket vilket är rätt flum, men så får de va nu. Igår natt så sov Emma över här vi var uppe kanske lite väl länge men tiden bara flög förbi.

Fick en himla spontan idé idag att bära ut vår TV och spela Wii utomhus, vilket vart rätt lyckat måste jag säga. Spontant är bra, tack åh hej!

( mina bleka ben får också vara med på ett litet hörn, så himla bleka trots filtret :) )

Likes

Comments

Hola friends! Rätt oväntat att jag sitter såhär en torsdagsnatt och skriver ett blogginlägg. För så är det lilla jag har skaffat blogg, obviously. Men ska väl ta och presentera mig också. Jag heter Hanna Lisskar och bor i en liten byhåla i Dalarna. Går snart andra året på estet media i Falun. Ah de är jag de.

Några onödiga saker om mig, men kanske lite intressanta:

- Jag har ett helt album med bilder på bara solnedgångar i min mobil

- Jag älskar regn, tycker att de är något vackert med de

- Jag kan varken vissla eller hjula

- Jag är besatt av ett visst band så kallat One Direction

- Indie & folk är de bästa musik geners

- Kollar på alldeles för många serier, men de är värt de


Men jag ska väl tacka för mig denna gång, bye bye!

Likes

Comments