Vecka 45

Måndag idag och jag känner mig motiverad. Händer en hel del roligheter i veckan och jag tror det är viktigt att ta vara på de små tillfällena, samla energi för att kunna använda dagar när livet känns lite tyngre. Men den här veckan ska jag verkligen fokusera på att sprida positiv energi runt omkring mig. Tänker att jag också skall försöka få till ett yogapass, för återhämtningens skull. Vad har ni för mål med veckan? Brukar ni sätta upp veckomål?

Planerna för veckan...

MÅNDAG: Seniorträning på morgonen följt av ett par timmar i receptionen på Quality. På lunchen sedan blir det träning och då kör jag ett pullpass, fokus på baksida axlar, rygg och biceps. Sluter kl. 19 idag så blir nog bara middag med C hemma efter jobbet innan vi går och lägger oss. Funderar på att laga en köttfärssås på viltfärs! Så gott.

TISDAG: Imorgon tänkte jag försöka städa lite hemma innan jobbet kallar. Börjar kl. 10 och kommer träna på lunchen även imorgon. Fokus då kommer vara ben. Efter jobbet kl. 19 blir det precis som idag hem för mat innan sängen kallar. Man hinner inte få ut så mycket av dagen när man jobbar dessa tider. Men man får fokusera på tiden man har.

ONSDAG: Onsdagar startar även dem med seniorträning, en mysig start på dagen helt enkelt. Efter seniorpasset åker jag till Vänersborg och jobbar i repan innan jag rör mig tillbaka till Trollhättan för lite lunchträning och receptionsarbete där. Onsdagens träning blir ett pushpass med fokus på bröst, axlar och triceps.

TORSDAG: På torsdag är det ingen vanlig dag, det är mammas födelsedag! Trots att jag jobbar mellan 10-19 så är tanken att jag skall hinna fira lilla mamma. Åker nog dit efter jobbet och sjunger.

FREDAG: Jobbar mellan 10-17 på fredag och efter jobbet åker jag alltid och storhandlar inför veckan. Verkligen sån mysig fredagstradition måste jag säga. Jag som älskar att handla mat. När jag kommer hem efter storhandlingen blir det alltid fredagsmys med min lilla familj.

HELGEN: Till helgen sedan har vi inte planerat något ordentligt. På söndag är det ju fars dag så kanske vi åker iväg och firar någon far, vi får se lite. Annars älskar jag ju verkligen att ha helgerna öppna och fria. Kunna bara vara hemma, ta det lugnt och hinna ladda upp inför en ny vecka.

Hur firar ni fars dag?

#planering #healthy #mondaymotivation #måndagspepp

Gillar

Kommentarer