Träningslista

I workout cuz I love my body...

Vilket är ditt favoritmärke att handla träningskläder ifrån?
Jag älskar nya sportkollektionen från Freddystore sport men har nog flest kläder från Nike. Sedan är ju Better Bodies är sjävklart också en storfavorit!

Du har ditt gym hemma, på en begränsad platsyta. Vilka tre redskap/övriga saker måste finnas med?

En kabelmaskin ett squatrack och en uppsättning hantlar. Då kan man få till det mesta!

Bara träna utomhus eller bara träna inomhus?

Bara träna inomhus, vi lever ju ändå i Sverige hehe.

Korta och intensiva pass, eller långa och behagliga pass?
Herregud vilken svår en! Men måste nog ändå säga korta intensiva, där man verkligen känner att man lever.

Vilket är din favorit muskelgrupp att träna?

Egentligen skulle jag vilja säga axlar utan att tveka. Men på senare tid har ryggträningen verkligen blivit en favorit också. Försöker ju lära mig göra chins nu och det är såå kul verkligen. Men axlar är nog trots allt forfarande favoriten.

Vad äter du helst före och efter ett träningspass?

Innan passet skulle jag nog säga gröt eller riskakor, kanske med en liten banan på. Efter passet är det en stadig middag, typ kyckling, ris och en stor sallad.

Vilken musik tränar du helst till?
Det beror helt och hållet på vilket humör jag är på samt vad för typ av pass jag ska köra. Tränar till allt från 90-tals musik till hip hop med mycket bas.

Bara träna överkropp eller bara träna underkropp?

Den här var ju inte heller helt enkel. Men skulle nog ändå säga bara träna överkropp, det känns mer varierande på något sätt... och gå/springa måste ju vara okej fortfarande?

Var finner du inspiration till din träning?

Instagram och Tumblr, har alltid vart mina inspirationer. Finns så många fantastiska personer där ute att följa och inspireras av! Helt fantastiskt.

Hur ser dina träningsplaner ut för resten av året?

Just nu jobbar jag för att lära mig mycket kroppsviktsövningar. Vill lära mig göra ett anständigt antal chins, dips och armhävningar. Sedan hade det vart roligt att lära sig stå på händer också. Men utöver det har jag inga direkta planer. Jag tränar för att det är roligt. Hade vart roligt med en utmaning kanske, ett mål men för tillfället är det bara glädjen för träningen som driver mig.

 Vad tränar du för?

Gillar

Kommentarer

Hannativeskog
Hannativeskog,
tack snälla! ja jag tycker det är så hemskt när man ser människor som hets bantar och dom som ärligt tror att äta gurka i flera veckor ska funka! 😱 man svälter ju ihjäl och en snygg form kommer man inte kunna få!
nouw.com/hannativeskog
heyagnes
heyagnes,
Men eller hur! Så viktigt att tala om verkligen, lyfta till ytan❤️
nouw.com/heyagnes