NYÅRSLÖFTEN

Då har vi kommit fram till den tiden på året när det är dags att avlägga sina nyårslöften. Brukar ni har nyårslöften? Brukar ni hålla dom?? Personligen så älskar jag nyårslöften. Jag sätter alltid upp ett par, försöker hålla dom så gott det går. Men tycker det är roligt att sätta upp mål och ha någonting att kämpa mot. I år är mina löften lite större än de vart tidigare år och de skiljer sig en del från tidigare. I år har jag fokuserat mer på att försöka komma någonstans i livet och inte bara med mig själv och hur jag ser ut. Jag vill utvecklas och jag vill komma någonstans. Därför ser mina nyårslöften inför årsskiftet ut såhär:

Bli bättre med bloggen. Med det här målet menar jag att jag vill bli bättre på att skriva och inspirera. Jag vill försöka utveckla mina egna tankar och jag vill få den här platsen till något socialt, något mer än en dagbok på nätet.

Skaffa ett nytt jobb som matchar min utbildning. Jag söker jobb i princip hela tiden och drömmen är att få jobba med sociala medier och marknadsföring eller som copywriter. Ska fortsätta söka och hoppas på att jag har ett nytt jobb innan 2016 är slut.

Flytta från trollhättan. Jag älskar trollhättan och jag älskar min lägenhet, det gör jag verkligen. Men jag känner mig så färdig här och är verkligen redo att flytta från den här staden för något mer centralt. Drömmer självklart om att kunna köpa en lägenhet i göteborg och hoppas på att kunna förverkliga detta inom kort.

Se fler platser. Jag vill se mig omkring. Både på nära håll och på avstånd. Jag vill resa långt och jag vill upptäcka nya stigar i skogen bakom huset. Jag vill se mer av världen helt enkelt. Hitta nya promenadvägar och se nya städer.


Så nu när jag delat med mig av mina viktigaste mål inför året som kommer. Nu vill jag veta vad ni har för mål?

Gillar

Kommentarer

Hannativeskog
Hannativeskog,
bra nyårs löften tycker jag 😃
nouw.com/hannativeskog