Min obefintliga hudvårdsrutin

Inlägget innehåller annonslänkar.

Hello lazy sunday...

Hur har ni det där hemma i stugorna? Söndag idag och för mig betyder söndagar verkligen att man tar det lugnt, tar hand om sig själv lite extra och bara myser. Laddar upp för en ny vecka helt enkelt. Personligen så älskar jag att ägna söndagarna åt långa varma bad, ansiktsmasker och hårinpackningar. Jag är en sån person som aldrig orkar hålla en ordentlig hudvårdsrutin varje dag. Kan slarva väldigt mycket med både dag- och nattcreme, rengöring osv. Har väl kanske haft turen också att mitt ansikte håller sig ganska bra trots att jag slarvar med återfuktning osv. Har tillexempel aldrig haft problem med acne eller liknande. Men trots att jag aldrig tycks kunna få till en ordentlig rutin så har jag alltid en vision om att jag skall få till det och den där rutinen startar alltid på söndagarna när man tar nya tag... hehe. Tänkte därför idag dela med mig av mina fyra absoluta favoritprodukter som jag använder så ofta jag kommer ihåg och hinner.

Cleansing milken från L'oréal har jag använt så länge jag kan minnas, det är enligt mig den absolut bästa sminkborttagningen på marknaden. Den är ganska fet men väldigt snäll mot huden och svider inte i ögonen vilket enligt mig är ett stort plus. Jag använder den både som sminkborttagning men också som ansiktstvätt på morgonen. Just nu är det dessutom 20% på just den hos Lyko. Så det tycker jag verkligen ni ska kika på.

ST. Tropez ansiktsbus använder jag en till två gånger i veckan för att få lite färg i ansiktet och jag tycker den är både smidig att använda och färgen håller så bra. Har aldrig upplevt att den blivit fläckig eller liknande. Den är dessutom väldigt dryg vilket gör att den håller länge.

Sist men inte minst vill jag visa er dessa goingar från Lumene. Jag använder dom varje dag, oavsett om jag skall sminka mig eller inte. De ger ett fint glow i ansiktet hela dagen och dom luktar gudomligt. Jag använder först den orangea flaskan, det är en hyaluronic essence som återfuktar huden och ger den lyster. När den har torkat in lite i huden lägger jag på moisturizern som också återfuktar och ger ett fint glow. Använder som sagt dessa produkter oavsett om jag skall gå en dag utan smink eller om jag skall sminka mig.

Men som sagt så är jag ingen person som har en fast morgon- och kvällsrutin när det kommer till hudvård, även om jag önskar att jag var. Men detta är produkter som jag faktiskt använder på veckobasis och jag tänkte därför att det kunde vara roligt att dela det med er!

Hur ser er hudvårdsrutin ut?

#adviral #adlink #adlinks #adviralmedia #hudvård #hudvårdsrutin #lumene #loreal #lorealparis

Gillar

Kommentarer