Gravid v. 26

Nu är det bara 97 dagar kvar...

visst är det sjukt? Tiden springer förbi och det känns helt magiskt. Nu väger bebis nästan ett kilo och skulle ha stora chanser att klara sig utanför magen. Även om jag såklart hoppas att den stannar där inne ett tag till🤍 Men här kommer en liten sammanfattning av veckan som gått.

VECKANS MÅENDE: Jag har mått bra i veckan. Nu på slutet har jag dock börjat få lite kli i ögonen så jag misstänker att jag eventuellt börjar bli allergisk mot någon form av pollen men inte säker. Men i övrigt har jag mått bra och är väldigt tacksam över det. Jag försöker att inte ta någonting för givet utan är glad för varje vecka som jag får må bra i graviditeten.

VECKANS TRÄNING: I veckan har jag fått till tre träningspass på gymmet vilket i dagsläget känns helt okej. Jag har kört igenom hela kroppen vilket är skönt. Utöver passen i gymmet har jag även fått till en riktigt lång promenad. En sak jag dock aldrig trodde att jag skulle känna var att jag saknar att få springa. Kanske har det att göra med att jag i dagsläget inte får, men vet inte. Här om dagen kände jag bara "vad skönt det hade vart med en löprunda", men icke. Får väl se om suget finns kvar efter bebis kommit ut, hehe.

VECKANS CRAVING: Det har vart dåligt med cravings den här veckan måste jag erkänna. Har nog inte vart sugen på något speciellt alls faktiskt. Däremot gjorde jag helt gudomliga potatisar till lunch här om dagen som jag eventuellt skall göra i helgen igen. Receptet hittade jag på Isabel Boltensterns instastory. Men jag tänker att jag delar receptet här när jag gör det igen för det var magiskt!

STATUS MAGEN: I magen är det full fart. Här om dagen tror jag att lillen fick hicka till och med, hur gulligt är inte det? Har dock börjat få lite ont i nedre delen på höger sida av magen ibland när jag är ute och går. Trodde först att det var typ sammandragningar men när jag frågade barnmorskan om det förklarade hon det som att det var någon sena som går där som kan bli lite uttöjd. Inget farligt med andra ord.

STATUS MIG: Om jag ser till mig själv så känner jag att hormonerna verkligen tagit över den här veckan. Två gånger under senaste veckan har jag brutit ihop totalt egentligen utan anledning. Vet inte när det hände senast innan den här veckan? Tur att jag har världens finaste man vid min sida som alltid stöttar, oavsett vad.

Då är li

Gillar

Kommentarer