Gravid v. 25

Hejsan där ute...

idag går jag in i gravidvecka 26 och bebisen är ungefär lika stor som ett blomkålshuvud. Jag tänkte försöka sammanfatta veckan som gått lite. Har haft en väldigt bra vecka måste jag säga. På slutet har den vart lite stressig, men i det stora hela har jag mått väldigt bra så här kommer status för gravid vecka 25.

VECKANS MÅENDE: I veckan har jag mått väldigt bra. Jag har haft ett par stressiga dagar bara vilket jag inte gillar alls. Det känns inte bra för den lille att hålla på att stressa. Så nästa vecka blir fokus att försöka planera lite bättre och ta det lugnare.

VECKANS TRÄNING: Fyra helt okej träningspass har veckan bjudit på och jag känner mig nöjd. Två rygg/dragpass, ett pushpass och ett benpass. Har även fått in en lite längre promenad på dryga 8km så det känns kanon faktiskt.

VECKANS CRAVING: Det jag vart mest sugen på i veckan har faktiskt vart frukt. Framför allt vattenmelon, grapefrukt och kiwi. Världens bästa kombination!

STATUS MAGEN: I magen händer en hel del, det är full aktivitet emellanåt och jag gillar det, känns så mysigt. Då vet man att det faktiskt är någon där inne som är med lite. Det är en mysig påminnelse om att det faktiskt är någon där som jag behöver vara lite extra rädd om genom att ta hand om mig själv och vara lite extra försiktig.

STATUS MIG: För egen del känner jag att det typ är först nu som jag på riktigt förstår att det faktiskt kommer en bebis om 14(??) veckor. Eller gör jag det? hehe. Jag tror i vilket fall att det börjar sjunka in vilket känns skönt. Jag är väldigt tacksam över att jag fortfarande sover bra på nätterna och sådär.

Det enda som egentligen är jobbigt just nu är väl allas åsikter och kommentarer. Precis som att alla har rätt att säga exakt vad som helst bara för att man bär ett barn i magen. För vem skulle någonsin fråga någon som inte är gravid hur mycket hen gått upp i vikt? Eller varför magen inte är större? Jag förstår verkligen inte. Men försöker att bara skaka av mig det. Känner igen det så väl från fitnessen, där alla tyckte att dom hade rätt att uttrycka sina åsikter om ens utseende, kost- och träningsvanor. Bara för att dom inte såg ut exakt som alla andras. Så jag tror ändå att jag kan ta det ganska bra. Jag gör mitt bästa.

Hoppas allt är bra med er!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229