Efter en tuff gårdag

Hej på er där ute...

hur har ni det idag? Själv har jag haft en riktigt mysig dag. C började jobba sent idag så vi tog lite sovmorgon och åt frukost ute på altanen innan han rörde sig ner mot jobbet. Jag fixade lite här hemma under förmiddagen och nu kom jag precis in från en långpromenad med Ellen som somnat i hallen. Så härligt väder ute verkligen och det var skönt att få rensa huvudet lite.

Igår var en ganska tuff dag, mycket information att ta in efter mötet med banken och man blir liksom trött av att vara igång från morgon till kväll. C och jag startade dagen med ett pass i gymmet igår innan vi fick hasta iväg till banken där vi satt i två timmar. Det var som sagt en hel del information att ta in efter det mötet, mycket tankar som börjar flyga i huvudet. Efter mötet med banken sedan vart det i princip raka vägen ner till Lerum för att fira pappa som fyllt år. Vi svängde endast förbi en snabbis hemma för att ta med Ellen. Men det var ett mysigt litet firande nere vid vattnet med picknick.

Jag kände mig dock helt färdig när vi kom hem igen och hade ett litet breakdown. Så har vart skönt att ta det lugnt idag, gå en promenad och nu tänkte jag faktiskt gå ut och klippa gräset i det fina vädret.

Hur mår ni?

Gillar

Kommentarer