Drömstart på veckan

Hejsan godingar, hur har ni det?

Måndag idag men den börjar väl lida mot sitt slut. Kan man säga att eftermiddagen övergår i kväll när klockan slår 18, jag tror det. Har haft en mjuk men väldigt fin start på veckan. Inte gjort allt för mycket. C började sent idag så det blev sovmorgon för hela familjen. Hilding sov en lång stund på förmiddagen och jag passade då på att jobba lite, gå ut med Ellen och äta lunch.

När lillen väl vaknade var han på ett strålande humör och mammahjärtat svällde över av kärlek. Herregud vad jag älskar den där lille. Vi myste en stund, övade på att krypa, lekte i gåstolen och sedan åkte vi med mamma för att uträtta lite ärenden. Kom hem för en stund sedan och jag ska snart ställa mig och laga lite middag tänkte jag. Så det är klart till C kommer hem och vi kan fokusera på att äta tillsammans och få lite kväll.

Känner verkligen att jag har en fin balans i livet just nu. Det finns mycket jag önskar att jag kunde hitta på som corona hindrar mig från att göra just nu men någonstans så är jag ganska fine med det ändå. Det kunde vart så mycket värre. Så nu tänker jag stanna upp här, vara tacksam och ta kväll. Hoppas allt är kalas med er!

Gillar

Kommentarer