​Skulle börjat skolan i måndags men stormen som precis var orsakade försening en vecka, lite blandade känslor kring det. Absolut alltid skönt med ledighet men med tanke på att vi är nya i en stad så hade det vart kul att starta och få träffa lite nya människor. Men ska väl inte klaga, dagarna spenderas på stranden, shoppinggatan, lagat god mat, tränat lite  och hängt med de nya vänner vi fått. Så vi mår mer än bra här. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

​Fredag idag och även sista dagen på vår första kurs som var "orientation for International students".  Det är en obligatorisk kurs för alla internationella studenter där vi får all info vi kan tänkas behöva inför vår tid på college. Nu är vi lediga fram till tisdag då våra kurser startar, har en picnic imorgon med alla STS-studenter och sn får vi se vad vi hittar på. Vädret är varmare nu i alla fall så det är skönt, speciellt det där att man inte behöver stressa ut i solen för att det kommer regna imorgon som i Sverige. Aja nu ska vi ta tag i våra liv igen, ciaoooo

Likes

Comments

Likes

Comments

Hade turen på vår sida och solen dök upp tidigare än väntat, så eftermiddagen har spenderats med en nyfunnen vän som  oss runt i Santa Barbara för att visa lite guldkorn som staden har att erbjuda. 

Likes

Comments


Soliga Kalifornien var det va? Är dryga sex regndagar per år och vi har lyckats pricka in den veckan verkar det som. Vaknade av helikoptrar inatt och har fått reda på att det tydligen är räddningshelikoptrar på grund av att hus blivit förstörda av mudslides, även vägen mellan Santa Barbara - Los Angeles är helt översvämmad.

​Annars då ? Igår var första dagen på WAVE-week som alla internationella studenter måste gå på, mest information kring hur college funkar, fixade våra ID-kort till skolan och fick träffa de andra som åker med STS. Idag är vi lediga och imorgon börjar en orientation kurs för oss internationella studenter, sedan på tisdag börjar våra kurser som vi valt. Verkar även som solen kommer imorgon igen, så blir väl då vi får börja se den riktiga sidan av Cali. 

Likes

Comments

​​​

Igår anlände vi äntligen till vår lägenhet i Santa Barbara, dagen spenderades därefter till att packa upp och orientera sig lite på stan innan vi gick hem för att äta och somna tidigt då jet-laggen fortfarande satt i.  Idag har vi kollat runt lite smått på campus och sedan promenerat till downtown igen för att göra en större handling då det ej fanns energi för det igår. Kvällen har spenderats med hemmaspa och ska snart lägga oss för att vara pigga imorgon när wave-week börjar. ​

Likes

Comments

Likes

Comments

​Vart ska jag börja? Förstår knappt själv vad som väntar mig, känns fortfarande som det var igår jag satt och skulle boka detta äventyr. Har på dessa tre år i Stockholm hunnit få de finaste vännerna man kan tänka sig, men det är dags att utvecklas och lämna bubblan ett litet tag och hoppas ni vill följa min resa här.. Nu sitter jag här med knappt tre dagar kvar innan avfärd till LA och vidare till Santa Barbara där college väntar mig. 

Likes

Comments