Syksyn 2020 trendit

syksyn2020trendit
syksyn2020trendit

Tällä viikolla oon huomannut ilmassa jo hieman syksyn tuntua ja itselläni on ollut jo hetken aikaa mielessä syksy ja syksyn muoti.


Alkusyksy on mun suosikki vuodenaika kesän lisäksi pukeutumisen puolella. Oon eniten kotona mukavissa neuleissa ja pitkissä housuissa ja farkuissa. Rakastan syystakkeja ja bleisereitä. Tykkään syksystä myös, koska on ihana pukeutua yhtäaikaa sekä maksimekkoihin että neuleisiin, mutta ilma ei ole kuitenkaan vielä niin kylmä että koko asu peittyisi toppatakin ja kaulahuivin alle..

Tänäkin syksynä oon innoissani kauden trendeistä, mutta erityisesti siitä, että saan ottaa jokavuotiset syksy vaatteeni taas käyttöön kuten trenssin, bikertakin, paksut neuleet ja tekonahkahousut. Noita ikisuosikkeja piristän kauden trendeillä, sellaisilla, jotka tuntuu omalta ja valitsinkin tähän postaukseen juuri ne omaa silmää eniten miellyttävät trendit.


Syksyn väreistä eniten oon tykästynyt harmaaseen. Ja tarkoitus olisikin hankkia erityisesti everyday- vaatteita harmaan eri sävyissä kuten t-paitoja, toppeja, neuleita ja poolopaitoja.
Syksyn 2020 6 ihaninta trendiä


1. Värikkäät (faux)nahka vaatteet


Jo viime vuonna näkyi paljon varsinkin nahkahousuja, mutta tänä syksynä nahka ja varsinkin tekonahka tulee entistä isompana trendinä ja monessa eri sävyssä, niin bleisereiden muodossa kuin hameissakin. Itseäni kiinnostaa värien puolesta eniten turvalliset musta, harmaa sekä vaalean beige.


2. Statement trenssit


Tämä on syksyn trendeistä se minkä haluan itsekin hankkia. Takit, mitä oon nähnyt syksyn 2020 muotinäytöksissä on yksinkertaisesti upeita!


3. Bleiserit mielenkiintoisilla leikkauksilla ja kuvioilla


Oon niin onnellinen tästä(kin) trendistä. Erityisesti omaa silmää miellyttää crop-malliset bleiserit, bleiserit vyöllä ja erilaisilla kuvioilla.


4. Paksut kultaiset kaulakorut


Paksuista kultaisista kaulakoruista tulee mulle aina 80-luku mieleen, koska sain mun kummitädiltä yläasteella kasan näyttäviä ja paksuja kultaketjuja, joita hän oli nuoruudessaan käyttänyt. Tykkään itse yhdistää tätä trendiä todella simppeleihin asuihin, kuten t-paidan, farkkujen ja bleiserin kanssa. Tämä on myös edullinen ja helppo tapa freesata vanhaa luotto asua.


5. Paksupohjaiset bootsit


Joko nauhoilla tai ilman. Oon nähnyt myös jonkin verran tätä mallia mustan lisäksi vaalean beigessä sävyssä ja ne näyttää tooodella hyvältä. Nauhalliset bootsit on olleet jo hetken aikaa pinnalla ja itse tykkään yhdistää ne esimerkiksi maksimekkoihin,


6. 90-luvun tyyliset, pelkistetyt mekot


Näkisin itselläni esimerkiksi valkoisen midi tai maximekon spagettiolkaimilla yhdistettynä isoon neuleeseen tai neuletakkiin.Mitkä on teidän suosikkeja ?


xx Tiina

Tykkää-merkinnät

Kommentit