#shopyourcloset 30 päivän asuhaaste

30paivanasuhaaste
30paivanasuhaaste

Törmäsin Instagramissa viime kuussa Shop your closet -nimiseen asuhaasteeseen ja paneuduttuani aiheeseen vielä hieman enemmän innostuin ja päätin ottaa haasteen vastaan myös itse. Ajankohta silloin oli kuitenkin huono kaiken muun kiireen vuoksi, joten päätin siirtää sitä hieman myöhemmäksi.

Asuhaasteen on keksinyt ex-shoppailuriippuvainen Eden Ashley, joka halusi kääntää katseen uuden ostamisesta omaan vaatekaappiin ja keksi kuukauden jokaiselle päivälle haasteen, jonka avulla saisi kaiken mahdollisen irti omasta vaatekaapista ja samalla näkisi mitä kaikkea sieltä itseasiassa jo löytyy.


Sunnuntaina pääsin kolmanteen haastepäivään ja tämän postauksen asukuvat onkin juuri eiliseltä päivältä. Kolmantena päivänä piti pukea asuste, jota en ole käyttänyt kolmeen kuukauteen.


Kuvassa näkyvät saappaat on varmasti ainakin viisi vuotta vanhat ja hankin ne Scorettista. Vuosia ne on pysyneet varastossa käyttämättöminä kunnes viime vuonna otin ne takaisin käyttöön.


Halusin koota asuni näiden tumman ruskeiden saappaiden ympärille ja mielestäni onnistuin rakentamaan ihan omannäköiseni asun, klassisen ja simppelin, joka toimii itselläni joka kerta. Nämä saappaat onkin täydellinen esimerkki niistä ajattomista asusteista (ja vaatteista), joista niin paljon täällä blogissa puhun.Instagramin stoorit osiossa näkyy kaikki haasteen aikana käyttämäni asut, joten sieltä pääset seurailemaan lisää haastekuvia @tiinaannelimarianna.


Ja hei, kertokaa kommenteissa, jos tekin ootte tehneet jo tän haasteen tehneet tai sitä aloittamassa. Olisi kiva nähdä muidenkin asukuvia haasteen ajalta.xx Tiina


Tykkää-merkinnät

Kommentit