Rennon tyylikkäänä jouluun

Rennon tyylikkaana jouluun
Rennon tyylikkaana jouluun
Rennon tyylikkaana jouluun

Vaikka joulun vietto on tänä vuonna erilaista ainakin useammalle meistä, niin silti tai ehkä juuri siitä syystä ainakin itselle on erityisen tärkeää viettää ja nimenomaan juhlistaa sitä.

Vaikkei kaikkia läheisiä pääsekään livenä tapaamaan niin haluan silti ottaa kaiken ilon irti tästä mun suosikkijuhlasta ja panostaa erityisesti ruokaan, juomaan, jouluiseen tunnelmaan kotona ja sitä kautta myös omaan asuuni. Ja koska minä ja monet muut teistä vietetään se tänä jouluna kotona, on mukavuus erityisen tärkeä kriteeri asua valittaessa.

Saatoittekin bongata aikaisemmin tällä viikolla Instastooreistani yhden suosikki ostokseni tältä syksyltä, pitkän neulemekon, jonka todennäköisesti laitan myös jouluaattona päälleni. Mekossa nimittäin yhdistyy juuri ne kaksi kriteeriä, joita jouluaaton asulta vaadinkin; rentous ja tyylikkyys.

Tämän blogin otsikko siis kuvastaa täydellisesti omaa joulutyyliäni itseasiassa jo vuosien ajalta. Jos siis pohdit vielä miten löytää asu, joka on päällä yhtä mukava kuin mikä tahansa kotiasu(tai ainakin melkein yhtä mukava) mutta näyttää samaan aikaan tyylikkäältä ja jopa hieman juhlavaltakin niin lue alta omat helposti toteutettavat vinkkini.


4 parasta vinkkiä rennon tyylikkään asun valintaan

Neulevaate missä tahansa muodossa

Housut, paita tai mekko kaikki neulevaatteet on tällä hetkellä todella tyylikäs valinta ja ennen kaikkea mukava sellainen! Kukapa ei haluaisi viettää koko päivää ihanan lämpimissä neulehouisissa, jotka eivät kiristä mistään ja samalla näyttää tyylikkäältä?


Täydellisesti istuvat farkut

Farkut on helppo tapa tuoda asuun hieman ryhtiä, ja kun on löytänyt ne täydellisesti istuvat yksilöt jotka eivät myöskään kiristä mistään, niillä voi hengata mukavasti myös kotona.


Glitteriä

Jos haluat tuoda asuun ripauksen juhlavuutta, on silloin esimerkiksi glitter hame tai leveälahkeiset glitter housut hauska valinta. Yhdistäisin kimaltelevan alaosan vähemmän huomiota herättävään yläosaan, kuten neulepaitaan, jotta asu pysyy tasapainossa.


Panosta asusteisiin

Jos kuitenkin päätät valita yllesi arkisemman asun kuten neuleen ja legginssit, niin voit silti saada lookisi näyttämään juhlavalta asusteiden avulla. Sipaise huuliin jouluisen punaista tai valitse asusteeksi lemppari statement korusi ja arkinen tyyli muuttuu hetkessä hieman kiinnostavammaksi.Onko teillä jo asu valmiina jouluaatoksi? Tätä postausta kirjoittaessa on muuten

tasan viikko jouluun. Ihanaa!


Palailen taas uusilla aiheilla ensi viikolla,


xx. TiinaTykkää-merkinnät

Kommentit