Nouw Blogihaaste

Nouw blogihaaste
Nouw blogihaaste
Nouw blogihaaste
Nouw blogihaaste

Oon ollut jo hetken aikaa niin valmis syksyyn ja oon salaa iloinnut syksyn tulosta ja selvästi viileämmistä päivistä.

Syksy on täydellistä aikaa ottaa vastaan uusia ja haasteita, aloittaa kesän jälkeen uudet paremmat ja terveellisemmät rutiinit ja ottaa esiin ja käyttöön kaikki ihanat syysvaatteet ja lämpimät oloasut koti-iltoja varten.

Päätinkin osallistua Nouw:n syyskuun aikana järjestettävään #NouwSeptemberChallenge blogihaasteeseen, jonka tarkoituksena on julkaista 15 blogipostausta syyskuun aikana. Rakastan haastaa itseäni ja haluan kehittyä bloggaajana ja kirjoittajana ja tämä jos mikä on täydellinen tilaisuus siihen.Mitä siis on luvassa syyskuun aikana täällä blogissa?


Blogini keskittyy vahvasti tyyliin ja muotiin ja siihen aion keskittyä myös haasteen aikana. Ja vielä tarkemmin kestävään tyyliin, miten saada kaikki ilo irti jo olemassaolevista vaatteistasi, inspiroida sua löytämään uusia asukokonaisuuksia omista vaatteistasi. Mutta myös vinkkejä siihen, miten uusia vaatekaappia kestävämmäksi järkevällä budjetilla. Tietysti jaan myös omaa matkaani kohti käytännöllistä ja tyylikästä vaatekaappia. Syksy on tietysti myös vahvasti teemana haasteen aikana sen ajankohdan vuoksi.

Otan myös mielelläni vastaan postausaiheita, joten älä epäröi kommentoida tähän postaukseen, jos jokin tietty aihe kiinnostaa.

Täältä löydät lisää infoa blogihaasteesta.

Seuraavan blogipostauksen tulen julkaisemaan ensimmäinen syyskuuta, joka on siis ensi viikon tiistaina eli ensi viikosta lähtien julkaisen poikkeuksellisesti blogipostauksen joka toinen päivä normaalin kerran viikossa rytmin sijaan.

Palataan siis ensi viikolla ensimmäisen haastepostauksen parissa.

Rentouttavaa elokuun viimeistä viikonloppua,

xx Tiina

Tykkää-merkinnät

Kommentit