Miten löytää oma tyyli?

miten loytaa oma tyyli?
Miten loytaa oma tyyli

Miten löytää oma tyyli? Aihe, jota voisin opiskella ja josta voisin puhua jatkuvasti! Ja ihan vaan, koska kun vihdoin löydät sen oman tyylisi niin vaatteiden osto kuin asukokonaisuuksienkin löytäminen omasta kaapista helpottuu huomattavasti ja pukeutuminen onkin yhtäkkiä kivaa ja hauskaa.


Itselläni kesti loppujen lopuksi melko vähän aikaa löytää oma tyylini, kun vihdoin päätin perehtyä asiaan ihan kunnolla. Mun ensimmäinen neuvo onkin siis, että tee päätös perehtyä asiaan ja päätä käyttää aikaa oman makusi löytämiseen. Voin taata, että kun oot oman tyylisi löytänyt, kaikkeen muuhun pukeutumiseesi liittyvään, menee sen jälkeen paljon vähemmän aikaa.

Listasin tähän postaukseen muutaman kysymyksen ja pohdinnan aiheen, joihin vastaamalla säkin voit löytää sen oman tyylisi.


Löydä oma tyylisi näiden vinkkien avulla


#1 Inspiroidu


Oon varmasti aikaisemminkin tästä maininnut, mutta Pinterest on mun ehdoton ykkösvalinta, kun etsin inspiraatiota tyyliini (myös ruuassa,sisustuksessa jne.). Luo itsellesi siis taulu Pinterestissä, johon keräät kuvia asuista, jotka inspiroivat sinua ja jotka voisit kuvitella itsellesi. Kun olet tallentanut useamman asukuvan, huomaat varmasti samankaltaisuuksia asujen välillä. Luo erillinen taulu myös asusteille, koska niillä on myös iso merkitys omassa tyylissäsi.


#2 Mikä on elämäntyylisi


Jos olet juuri jäänyt mammalomalle toimistotöistä, ei todennäköisesti jakkupuvuilla ole enää kotona käyttöä pitää vaan mukavuus on pukeutumisessasi ensi sijalla. Käytkö paljon sosiaalisissa tapahtumissa, joihin tarvitsee pukeutua juhlavasti? Kun tiedostat missä vietät paljon aikaa, on myös helpompi etsiä elämäntapaasi sopivia vaatteita. Tänä päivänä jokaisesta tyylistä löytyy onneksi jokaiseen elämäntilanteeseen sopivia vaatteita.


#3 Tiedä vartalotyyppisi


Kun tiedät oman vartalotyyppisi, on sinun helpompi löytää sellaisia vaatteita tai paremminkin leikkauksia, jotka imartelee parhaita puoliasi. Tarkastele omaa vartaloasi kokonaisuutena. Älä keskity liikaa pelkästään yhteen alueeseen, josta et niin välitä. Tavoite on luoda illuusio tasapainoisesta kropasta.


#4 Kokeile rohkeasti


Mene rohkeasti epämukavuus alueen ulkopuolelle myös tässä asiassa! Kokeile vaatteita, joita et ole aikaisemmin uskaltanut, koska olet saattanut ajatella ettei ne voisi sopia syystä tai toisesta sinulle. Kokeilemalla erilaisia vaatteita saatat nimittäin yllättyä positiivisesti. Älä myöskään pelkää kokeilla värejä. Vain testaamalla opit, mitkä leikkaukset ja värit näyttävät hyvältä juuri sinun yllä.


#5 Mistä löydät useimmiten vaatteesi?


Yleensä meillä jokaisella on jokin vaatekauppa, josta ostetaan suurinosa vaatteistamme. Myös tämä kertoo paljon omasta tyylistäsi.

Kun oot päässyt perille omasta tyylistäsi kannattaa käydä lukaisemassa myös vaatekaapin 19 peruspilaria postaus. Listaa soveltamalla omaan tyyliisi on helppo päästä alkuun kohti sinun näköistä ja käytännöllistä vaatekaappia.


Aurinkoista loppuviikkoa,


xx Tiina

Tykkää-merkinnät

Kommentit