Mihin vaatteisiin ja asusteisiin kannattaa sijoittaa ja missä olisi järkevää pihistää?

mihin vaatteisiin kannattaa panostaa

Oon pohtinut viime aikoina sitä, kannattaako kaikki vaatteet hankkia korkealaatuisina ja panostaa rahallisesti jokaikiseen hankkimaansa vaatekappaleeseen. Ja jos ei niin mihin sitten kannattaa panostaa ja missä olisi järkevää pihistää?

Kuunneltuani pari aiheeseen liittyvää kirjaa (Stylebook for kick-ass women who want the wow factor & The new fashion rules) ja selailtuani muutamaa artikkelia netissä, sain erittäin loogisen vastauksen tuohon kysymykseen.

Kaikkea ei tarvitse eikä kannata ostaa isolla rahalla.


Mutta mihin sitten kannattaa sijoittaa?


Ehkä tärkein oppi, joka näistä teksteistä jäi käteeni on se, että jos haluat panostaa laatuun, valitse sellainen tuote, jota ei tarvitse pestä usein mutta jota käytät säännöllisesti. Väriä pohtiessa kannattaa valita jokin neutraali sävy kuten musta, beige, valkoinen tai väri, jota itse käytät usein ja joka sopii oman vaatekokoelmasi värimaailmaan.


Kolme vaatetta/asustetta, joihin kannattaa panostaa

1.Laukku

Varmin väri valinta on musta ja mallina jokin klassinen, kuten tote. Musta on käytännöllinen väri, koska siinä ei näy lika ja tahrat niin helposti ja se sopii vuoden ympäri asuun kuin asuun yhdistettynä.

2. Kengät

Toinen hyvä sijoituskohde on kengät. Valitse sellaiset, joita voit käyttää jokaisena vuodenaikana esim. nilkkurit tai pumpsit. Kannattaa myös varmistaa, että kenkä istuu täydellisesti jalkaan ja niillä on helppo/mukava kävellä, jottei ne jää epämukavuudensa vuoksi käyttämättömänä kaapin pohjalle pölyttymään.

3. Takki

Klassinen trenssi tai camel coat ei mene koskaan pois muodista. Mutta ei pidä myöskään unohtaa laadukasta tekonahkatakkia tai hyvin istuvaa bleiseriä.


Missä vaatteissa sitten kannattaa pihistää?

Vaatteissa, joita käytät päivittäin, mutta joita joudut pesemään usein, kuten t-paidat. Toinen esimerkki vaatteesta, mihin ei ole järkeä laittaa isoja summia on juhlamekot, joiden käyttö jää usein yhteen käyttökertaan.Ihanaa uutta viikkoa,

xx Tiina

Tykkää-merkinnät

Kommentit