Kesäloma update

loma pukeutuminen
loma pukeutuminen

Mietittiin pitkään minne suunnataan tänä kesänä ja ulkomaat oli ehdoton ei meille, joten päätettiin kavereiden suosituksesta tällä kertaa lähteä pienelle road tripille meren läheisyyteen. Tarkoitus olisi kiertää hieman Turun saaristoa ja katsoa sitten mitä kaikkea keksitään matkan varrella.

Oonkin jo pohtinut erilaisia asukokonaisuuksia meidän reissulle. Sinne on kuitenkin vielä sen verran aikaa, että säätä on vaikea vielä ennustaa, joten oon etsinyt inspiraatiota sekä lämpimille että vähän viileämmillekin keleille.


Inspiraatiota loma pukeutumiseen oon hakenut lähinnä Pinterestistä ja mikä vetää erityisesti puoleensa tänä kesänä on vaaleiden neuleiden ja puuvillan yhdistäminen. Ylipäänsä sellainen vaivattomuus ja luonnollisuus on jotenkin omaan silmääni todella kaunista.


Yritän myös tällä kertaa suunnitella asuni ennakkoon jokaiselle päivälle, jotta vältyn turhalta pakkaamiselta. Tiedättekö sen fiiliksen, kun pakkaat puolet vaatekaapin sisällöstä mukaan ihan vaan varmuuden vuoksi ? Mutta joka kerta päädyt kuitenkin käyttämään niistä vain paria vaatetta ja loput onkin sitten vain tiellä koko matkan ajan, haha. Mulle käy näin joka ikinen kerta! Mutta tällä kertaa tosiaan ajattelin vihdoin ottaa opiksi ja ennakoida.Tämän kesän loma pukeutumiseni koostuu näistä:


rentous & mukavuus

luonnolliset materiaalit ylisuuressa mallissa

luonnonläheiset vaaleat värit

olkilaukut eri malleissa

kultaiset simppelit ja minimaaliset korut

kukkamekot

hiukset rennosti kiinni hiusklipseillä tai donitseilla

puuvilla nappipaidat ja muhkeat, suuret villapaidat

Minimaaliset sandaalit

Suuret aurinkolasit


Ootteko muuten jo pitänyt lomianne jos sellaista vietätte vai onko se vielä edessä?

Matilla alkoi itseasiassa tänään loma ja ajattelin sen kunniaksi tehdä huomisaamuksi meille extra herkullisen aamupalan ja ehkä piipahdetaan myös mökillä viikonlopun aikana.

Käykää kurkkaamassa myös mun ig-tili, jossa jaan lisää mua inspiroivia asukokonaisuuksia Pinterestin syövereistä. Löydät mut nimimerkillä @tiinaannelimarianna

Ihanaa viikonloppua,

xx Tiina


loma pukeutuminen
loma pukeutuminen

Tykkää-merkinnät

Kommentit