Fashion rules I live by


Oli se kyseessä uusien vaatteiden hankinta tai seuraavan viikon asujen suunnittelu, on mulla muutama ohjenuora, joiden avulla on helpompi pitää kiinni omasta tyylistä, luoda uusi asukokonaisuus ja valita juuri omaan vaatekaappiin sopivia uusia vaatteita.

Tähän postaukseen kokosin kaikki ne tärkeimmät vinkit, jotka pidän mielessä kun kyse on omasta tyylistä.

Joillakin tuntuu olevan sellainen käsitys, että mitä enemmän omistat vaatteita sen tyylikkäämpi olet. Mikä ei voisi pitää vähemmän paikkaansa. Tähän liittyy myös ensimmäinen ja ehkä tärkein tyylisääntöni kaikista:

Sinulla ei tarvitse olla paljon vaatteita, jotta näyttäisit hyvältä!

Osta mitä tarvitset ja ennen kaikkea osta sellaisia vaatteita, jotka saavat olosi tuntumaan upealta.

Osta ainoastaan vaatteita, jotka istuu sun päällä täydellisesti.

Kokeile paljon eri kokoisia ja mallisia vaatteita. Ainoastaan niin voit oppia löytämään juuri sinulle täydellisesti istuvat vaatteet. Jokainen vaate on tietysti erilainen ja vaatii sovitusta vaikka tietäisikin mallin sopivan omaan vartaloon.

Materiaalilla on väliä. 

Jos vain mahdollista suosin itse aina luonnonmateriaaleja, kuten puuvillaa, villaa ja pellavaa, koska ne kaikki hengittävät iholla ja tuntuu usein mukavalta.

When in doubt, keep it simple 

Tai less is more. Nämä jokaiselle ennestään tutut lausahdukset, jotka on myös niin totta! Näitä noudattamalla oon välttynyt monelta asukriisiltä.

Älä säilytä käyttämättömiä vaatteita. 

Itse teen säännöllisesti (yleensä keväällä ja syksyllä) perusteellisen vaatekaapin siivouksen, jolloin parhaiten näen 1) mitä kaikkea oikeasti omistan 2) mitkä vaatteet on seisoneet kaapissa pidemmän aikaa käyttämättöminä ja laitan kaikki vaatteet kierrätykseen joita en ole käyttänyt viimeisen vuoden aikana.

Mitä tyyli sääntöjä te noudatatte?

xx Tiina

Tykkää-merkinnät

Kommentit