Asusteet, jotka pysyvät aina muodissa

Asusteet viimeistelee asun ja niillä pystyy helposti muuttamaan saman kokonaisuuden joko rennoksi päivä lookiksi tai hieman siistimmäksi ilta lookiksi. Oikeilla asusteilla voit saada tylsästä asusta nopeasti mielenkiintoisen ja persoonallisen.

On siis selvää, että asusteilla on iso vaikutus koko asukokonaisuuteen.


Niinkuin tätä blogia lukevat jo varmasti tietääkin, että luotan klassisiin ja ajattomiin vaatteisiin ja niin teen myös asusteiden kohdalla. Mulla on muutama luotto asuste, jotka näyttää hyvältä vuodesta toiseen ja halusin jakaa ne myös täällä blogin puolella. Näistä on hyvä aloittaa, jos miettii millaisia asusteita voi käyttää usein ja mitkä sopivat lähes mihin asuun tahansa ja joilla saat nopeasti ja vaivattomasti koottua itsellesi tyylikkään asukokonaisuuden ilman stressiä ja päänvaivaa.
Klassiset aurinkolasit - On olemassa jokaiseen kasvon muotoon sopivat aurinkolasit. Jos et ole vielä löytänyt omiasi niin kokeile, kokeile ja kokeile. Klassisista malleista itselle mieluisimmat ovat olleet aviatorit, tortoiseshell ja butterfly mallit.


Musta crossbody laukku - Niin helppo ottaa mukaan joka paikkaan ja tuo viimeistellyn lookin asuun kuin asuun.


Punainen huulipuna - En todellakaan ole mikään räikeiden värien suurkuluttaja meikeissä saatikka vaatteissa mutta tykkään toisinaan lisätä punaista huulipunaa huuliin kun valitsen asun, joka on muuten rento ja simppeli. Klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista.


Simppelit korvakorut - Oli ne sitten sirot helmet tai kultaiset renkaat, ilman korviksia asu ei ole valmis.


Vyö - Musta vyö on oma suosikkini. Se tuo asuun ryhtiä ja hieman uutta ilmettä, kun vaihtaa esimerkiksi housujen mukana tulleen nauhallisen vyön mustaa (faux)nahkaiseen.


Neutraalit korkkarit - Näistä oon maininnut aikaisemmissakin postauksissa ja täysin syystä, koska saat mustilla klassisilla korkkareilla lähes minkä tahansa asun näyttämään sopivalta iltamenoihin.


Clutch - Klassinen musta tai muu neutraali sävy menee vuodesta toiseen vaikkapa häihin tai muihin iltamenoihin.


Rusketus - Oli se sitten purkista tai luonnollinen, halusin lisätä vielä tämän kohdan, koska omalla kohdallani tunnen itseni niin paljon hehkuvammaksi kun lisään pienen päivetyksen iholle. Lisäksi kaikki vaatteet näyttää paremmalta rusketuksen kanssa, eikö? Pidä kuitenkin huoli, että rusketus on luonnollinen ja tasainen, muuten vaikutus voi olla päinvastainen ja näytät helposti epäsiistiltä. Vinkki! Suihkurusketus on oma suosikkini ja purkki rusketuksista St.tropez ja Vita liberata itselläni toimii parhaiten.Mitkä on teidän suosikki asusteet?xx Tiina


Tykkää-merkinnät

Kommentit