Ajatuksia alennusmyynneistä

Mita ajatuksia alennusmyynnit minussa herattaa
Mita ajatuksia alennusmyynnit minussa herattaa
Mitä ajatuksia alennusmyynnit minussa herättää
Mitä ajatuksia alennusmyynnit minussa herättää

Niin kauan kuin muistan, oon ostanut alennusmyynneistä heräteostoksia, jotka on pahimmillaan jäänyt hintalappuineen vaatekaapin pohjalle käyttämättöminä kunnes oon luopunut niistä ja laittanut kierrätykseen.

Noin pari vuotta sitten kyllästyin mun turhaan kulutukseen ja päätin aloittaa listan, jota päivittelen edelleen säännöllisesti. Siihen listaan kirjoitan ylös vaatteet, joita oikeasti tarvitsen ja sen listan avulla oon päässyy eroon myös näistä alennusmyyntien heräteostoksista.

Keskityn kaupoissa käydessä katselemaan ainoastaan niitä tuotteita, joita oikeasti tarvitsen eikä heräteostoksille synny edes houkutusta.

Kävin tällä viikolla ensimmäistä kertaa muutamaan kuukauteen vaateliikkeessä ja oli ihanaa pitkästä aikaa kierrellä ja kokeilla vaatteita.

Tämän kesän hankintalistallani on ollut mm. puhvihihainen kesäpaita ja bongasin tämän mustan ihanuuden H&M:lta. Kokeilin myös valkoista versiota tästä, mutta jostain syystä tämä musta näytti mun päällä paremmalta. Jälkeenpäin oon kyllä harkinnut myös valkoisen paidan hankintaa, koska tämä materiaali on todella mukavan tuntuinen päällä ja valkoinen paita sopisi monen alaosan pariksi.

Alennusmyyntiostoksille itselläni on nykyään paljon mieluisampaa lähteä kun on selkeämpi fiilis siitä mitä sieltä lähden hakemaan.

Mitä ajatuksia alennusmyynnit teissä herättää? Mikä on sun paras alelöytö koskaan?

Xx Tiina


Tykkää-merkinnät

Kommentit