5 helppoa ja edullista tapaa muuttaa kesävaatekaappi syksyyn sopivaksi

 5 helppoa tapaa muuttaa kesa vaatekaappi syksyyn sopivaksi
 5 helppoa tapaa muuttaa kesa vaatekaappi syksyyn sopivaksi
 5 helppoa tapaa muuttaa kesa vaatekaappi syksyyn sopivaksi

Syyskuu on täällä ja tässä vaiheessa varmasti moni meistä on jo kiinnittänyt huomionsa syksyn muotiin. Pohditaan, mitä kauden trendejä haluaa omasta kaapista löytyvän ja mitä kaikkia klassikko vaatteita jo omistaa. Sellaisia, jotka voisi ottaa tänä syksynä uudelleen käyttöön.


Tänään haluan jakaa muutaman vinkin, joiden avulla sinunkin on helppo muuttaa kesäinen vaatekaappi syksyyn sopivaksi. Nämä vinkit sopii erityisesti teille, jotka haluatte tehdä sesongin muutoksen vaatteisiin mahdollisimman helposti ja edullisesti mutta pysyä silti tyylikkäänä ja ajan hermolla.


Alle siis listasin viisi omaa suosikki tapaani muuttaa vaatekaappi kesän jäljiltä syksyyn sopivaksi ja niinkuin mainitsinkin, nämä ovat myös edullisia tai jopa ilmaisia toteuttaa riippuen siitä omistatko jo valmiiksi niissä mainitut vaatteet ja asusteet.


Mutta ennen kuin mennään vinkkeihin, kannattaa käydä omat kesävaatteet läpi yksi kerrallaan ja kun olet päättänyt mitkä vaatteet pääsevät odottamaan ensi kesää vaatekaapissasi ja mitkä ehkä lähtevät kierrätykseen tai kirpparille on aika kaivaa kaapista edellisen syksyn luottovaatteet.5 helppoa tapaa muuttaa kesä vaatekaappi syksyyn sopivaksi
Pitkät mekot ja hameet -


Kesän jäljiltä pitkät mekot ja hameet sopivat juuri nyt täydellisesti asuiksi kun lisäät vaikkapa bleiserin tai bikerin tuomaan lämpöä.


Kerrosta -


Lisää paidan päälle trenssi ja kiedo vielä olkapäillesi neule tai lisää bleiserin päälle pitkä syystakki. Kerrospukeutuminen tuo mielenkiintoa asuun kuin asuun ja ainakin itselläni siitä tulee mieleen muotiviikoilta tutut kuvat kadulla kävelevistä trendsettereistä, jotka ovat kerrostaneet asujaan mitä mielenkiintoisimmilla vaateyhdistelmillä.


Nilkkurit -


Jos et vielä omista sellaisia, suosittelen investoimaan laadukkaisiin nikkureihin. Hanki yksilöt, jotka sopivat juuri omaan tyyliisi ja elämäntapaasi. Oli ne sitten nilkkurit koroilla tai ilman, pidemmät saappaat tai vaikkapa bootsit,tässä on syksyn yksi tärkein asuste ja voit käyttää niitä vuodesta toiseen. Erilaisten kesävaatteiden käyttö aikaa pystyy helposti pidentämään syksyyn vaihtamalla sandaalit bootseihin.


Ruutukuosit -


Mikä kuvaisikaan enemmän syksyä kuin vaikkapa ruutukuvioiset housut tai takki?Mustat sukkahousut -


Helppo tapa muuntaa vaikkapa kesäinen sortsiasu syksyyn sopivaksi lisäämällä siihen ainoastaan mustat sukkahousut.
Teille, jotka ette vielä tienneet, osallistun syyskuun aikana Nouw.comin järjestämään blogihaasteeseen. Sisältöön haaste ei tule vaikuttamaan mitenkään muuten kuin, että julkaisen tämän kuun aikana useamman postauksen viikon aikana.


Luvassa siis paljon vinkkejä tyyliin liittyen ja tällä viikolla teemana jatkuu vahvasti syyspukeutuminen, joten pysykää kuulolla. Seuraavan postauksen julkaisen parin päivän päästä torstaina.


Ps. jaan paljon myös omia asukuviani sekä tyylivinkkejä Instagramissa, josta löydät mut nimimerkillä @tiinaannelimarianna, tervetuloa seurailemaan.


Nyt on teidän vuoro, kertokaa kommenteissa parhaat vinki syyspukeutumiseen.

xx Tiina


Tykkää-merkinnät

Nouw Blogihaaste

Nouw blogihaaste
Nouw blogihaaste
Nouw blogihaaste
Nouw blogihaaste

Oon ollut jo hetken aikaa niin valmis syksyyn ja oon salaa iloinnut syksyn tulosta ja selvästi viileämmistä päivistä.

Syksy on täydellistä aikaa ottaa vastaan uusia ja haasteita, aloittaa kesän jälkeen uudet paremmat ja terveellisemmät rutiinit ja ottaa esiin ja käyttöön kaikki ihanat syysvaatteet ja lämpimät oloasut koti-iltoja varten.

Päätinkin osallistua Nouw:n syyskuun aikana järjestettävään #NouwSeptemberChallenge blogihaasteeseen, jonka tarkoituksena on julkaista 15 blogipostausta syyskuun aikana. Rakastan haastaa itseäni ja haluan kehittyä bloggaajana ja kirjoittajana ja tämä jos mikä on täydellinen tilaisuus siihen.Mitä siis on luvassa syyskuun aikana täällä blogissa?


Blogini keskittyy vahvasti tyyliin ja muotiin ja siihen aion keskittyä myös haasteen aikana. Ja vielä tarkemmin kestävään tyyliin, miten saada kaikki ilo irti jo olemassaolevista vaatteistasi, inspiroida sua löytämään uusia asukokonaisuuksia omista vaatteistasi. Mutta myös vinkkejä siihen, miten uusia vaatekaappia kestävämmäksi järkevällä budjetilla. Tietysti jaan myös omaa matkaani kohti käytännöllistä ja tyylikästä vaatekaappia. Syksy on tietysti myös vahvasti teemana haasteen aikana sen ajankohdan vuoksi.

Otan myös mielelläni vastaan postausaiheita, joten älä epäröi kommentoida tähän postaukseen, jos jokin tietty aihe kiinnostaa.

Täältä löydät lisää infoa blogihaasteesta.

Seuraavan blogipostauksen tulen julkaisemaan ensimmäinen syyskuuta, joka on siis ensi viikon tiistaina eli ensi viikosta lähtien julkaisen poikkeuksellisesti blogipostauksen joka toinen päivä normaalin kerran viikossa rytmin sijaan.

Palataan siis ensi viikolla ensimmäisen haastepostauksen parissa.

Rentouttavaa elokuun viimeistä viikonloppua,

xx Tiina

Tykkää-merkinnät

Olohuoneeseen uutta ilmettä

olohuoneen sisustus
olohuoneen sisustus
olohuoneen sisustus

MAINOS www.bga.fi :lle


Kuulun niihin tyyppeihin, jotka syksyn tullen innostuu sisustuksesta ihan uudella tavalla. Ja niin myös tälläkin kertaa vaikkei syksy ole ihan täysin vielä alkanutkaan.

Oikeastaan voisin sanoa, että sisustus on tyylin ja muodin lisäksi toinen intohimoni ja rakastan kuluttaa aikaa sisustusputiikeissa ja sisustukseen liittyvissä verkkokaupoissa.

Pidän monen tyylisestä sisustuksesta enkä osaa nimetä yhtä ainoaa suosikki tyyliä, mutta esimerkiksi klassinen New England- tyyli on niin kaunis.

Pidän toisaalta dramaattisista kuvioista esimerkiksi tapeteissa, joita tasapainottamassa on maanläheiset sävyt, mutta samalla myös pelkistetty on kaunista.

Tällä hetkellä omassa kodissa tykkään yhdistää uutta ja vanhaa. Mulle on erityisen tärkeää, että kodissa näkyy oma persoona enkä halua liian trendikästä sisustusta vaan kodikkuus ja mukavuus on tärkeintä ja ne syntyy mulle pehmeistä tekstiileistä ja luonnollisista, laadukkaista materiaaleista sekä värien tasapainosta.

Viime kesänä saatiin viimein viisi vuotta (!!) muuton jälkeen pintaremontoitua meidän olohuonetta. Yhdestä seinästä tehtiin paneeliseinä ja maalattiin samalla kaikki seinät melko tummaksi siniharmaan sävyisiksi. Tykkään seinien ja vaalean beigen sohviemme kontrastista ja mielestäni taulut näyttää erityisen hyviltä juuri tummaa seinää vasten.

Halusin pitää paneeliseinän kokonaan tyhjänä, koska mielestäni paneeli on niin kaunis ettei se kaipaa muuta.

Paneeliseinää vastapäätä oleva seinä taas on ollut tyhjillään ainoastaan siksi, etten ollut keksinyt siihen sopivaa ratkaisua.


Olinkin siis erityisen innoissani, kun minulle tarjottiin mahdollisuutta toteuttaa tämä postaus yhdessä ruotsalaisen yrityksen www.bga.fi: n kanssa.

Sain valita heidän verkkokaupan laajasta valikoimasta tuotteen itselleni ja päädyin lopulta valitsemaan
tämän todella kauniin peilin, joka mielestäni sopii täydellisesti olkkarissa olevalle tyhjälle seinälle. Sijoitin peilin mustalle sivupöydälle, johon voi lisäillä kasveja ja muita sisustus esineitä fiiliksen mukaan. Tarkoitus olisi myös lisätä samalle seinälle lisää tauluja tai taidetta kunnes sopivat löytyy.

Peili on livenä vieläkin kauniimpi kuin kuvissa eikä siinä ole
reunaa, mikä tekee siitä todella moneen sisustukseen sopivan. Tilaus saapui minulle viikon sisällä lähimpään postiin ja plussaa tuli myös siitä, että peili oli kevyt ja siksi helppo kantaa.


Bga.fi on johtava valokuva kehysten ja albumien jälleenmyyjä Ruotsissa, Suomessa, Norjassa sekä Tanskassa.


bga.fi sivuilta löydät yllä mainittujen tuotteiden lisäksi myös
peilit, julisteet sekä taulunkehys.
Nettisivuilla näytti olevan tällä hetkellä myös alennukset käynnissä eli kannattaa käydä kurkkaamassa www.bga.fi.


Innostutko sä syksyn tullen sisustuksesta? Mikä on sun tyyli sisustaa?


Ensikertaan,


xx Tiina

Tykkää-merkinnät