Asusteet, jotka pysyvät aina muodissa

Asusteet viimeistelee asun ja niillä pystyy helposti muuttamaan saman kokonaisuuden joko rennoksi päivä lookiksi tai hieman siistimmäksi ilta lookiksi. Oikeilla asusteilla voit saada tylsästä asusta nopeasti mielenkiintoisen ja persoonallisen.

On siis selvää, että asusteilla on iso vaikutus koko asukokonaisuuteen.


Niinkuin tätä blogia lukevat jo varmasti tietääkin, että luotan klassisiin ja ajattomiin vaatteisiin ja niin teen myös asusteiden kohdalla. Mulla on muutama luotto asuste, jotka näyttää hyvältä vuodesta toiseen ja halusin jakaa ne myös täällä blogin puolella. Näistä on hyvä aloittaa, jos miettii millaisia asusteita voi käyttää usein ja mitkä sopivat lähes mihin asuun tahansa ja joilla saat nopeasti ja vaivattomasti koottua itsellesi tyylikkään asukokonaisuuden ilman stressiä ja päänvaivaa.
Klassiset aurinkolasit - On olemassa jokaiseen kasvon muotoon sopivat aurinkolasit. Jos et ole vielä löytänyt omiasi niin kokeile, kokeile ja kokeile. Klassisista malleista itselle mieluisimmat ovat olleet aviatorit, tortoiseshell ja butterfly mallit.


Musta crossbody laukku - Niin helppo ottaa mukaan joka paikkaan ja tuo viimeistellyn lookin asuun kuin asuun.


Punainen huulipuna - En todellakaan ole mikään räikeiden värien suurkuluttaja meikeissä saatikka vaatteissa mutta tykkään toisinaan lisätä punaista huulipunaa huuliin kun valitsen asun, joka on muuten rento ja simppeli. Klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista.


Simppelit korvakorut - Oli ne sitten sirot helmet tai kultaiset renkaat, ilman korviksia asu ei ole valmis.


Vyö - Musta vyö on oma suosikkini. Se tuo asuun ryhtiä ja hieman uutta ilmettä, kun vaihtaa esimerkiksi housujen mukana tulleen nauhallisen vyön mustaa (faux)nahkaiseen.


Neutraalit korkkarit - Näistä oon maininnut aikaisemmissakin postauksissa ja täysin syystä, koska saat mustilla klassisilla korkkareilla lähes minkä tahansa asun näyttämään sopivalta iltamenoihin.


Clutch - Klassinen musta tai muu neutraali sävy menee vuodesta toiseen vaikkapa häihin tai muihin iltamenoihin.


Rusketus - Oli se sitten purkista tai luonnollinen, halusin lisätä vielä tämän kohdan, koska omalla kohdallani tunnen itseni niin paljon hehkuvammaksi kun lisään pienen päivetyksen iholle. Lisäksi kaikki vaatteet näyttää paremmalta rusketuksen kanssa, eikö? Pidä kuitenkin huoli, että rusketus on luonnollinen ja tasainen, muuten vaikutus voi olla päinvastainen ja näytät helposti epäsiistiltä. Vinkki! Suihkurusketus on oma suosikkini ja purkki rusketuksista St.tropez ja Vita liberata itselläni toimii parhaiten.Mitkä on teidän suosikki asusteet?xx Tiina


Tykkää-merkinnät

6 helppoa tapaa stailata jo olemassa olevia vaatteitasi

6 helpppoa tapaa stailata jo olemassa olevia vaatteitasi
6 helpppoa tapaa stailata jo olemassa olevia vaatteitasi

Oon blogin myötä oppinut ottamaan kaiken hyödyn irti mun vaatteista ja pyrin siihen, että käytän kaikkea mitä vaatekaapistani löytyy. Toisia vaatteita tulee tietysti käytettyä enemmän kuin toisia, mutta jottei mikään jäisi täysin käyttämättä oon löytänyt muutaman keinon, joilla saan luotua uusia asukokonaisuuksia tai ainakin freesattua paljon käytössä olevia.

Nämä vinkit on myös avuksi silloin kun et haluaisi aina ostaa jotakin uutta, kun kaikki omassa kaapissasi kyllästyttää. Joskus pienet muutokset onkin todella isoja.


Miten pysyä luovana kaapistasi jo löytyvillä vaatteillasi


1. Yhdistele kahta eri tyyliä keskenään - juhlava hame yhdistettynä hieman särmikkäämpään yläosaan (kuten bändi t-paitaan) tai urheilulliset legginssit yhdistettynä bleiserin kaveriksi.


2. Stailaa yksi vaate kolmella tavalla - Yhdistä yhteen mekkoon erilaisia yläosia neuleista nahkatakkiin.


3. Yhdistä takkeihin vyö - Mulla on ollut muutaman vuoden ajan ylisuuri neuletakki, joka on myös todella raskas. Keksin tänä kesänä kokeilla vyötä neuleen kanssa ja hei, siitä tuli uudelleen mun lemppari vaate!


4. Rakenna asusi lemppari vaatteen/asusteen ympärille - Aloita valitsemalla jokin vaatekappale jonka haluat pukea yllesi ja rakenna asu sen kappaleen mukaan. Näin saat käyttöön myös vähemmän käytössä olevia asusteita ja vaatteita.


5. Pidä vaatteita ja asusteitasi esillä - Tietenkään tämä ei aina ole mahdollista mutta jo esimerkiksi se, että henkaroit vaikkapa osan yläosista ja pidät osaa kengistä näkyvällä paikalla, auttaa. Kun vaatteet on esillä on niitä helpompi myös sovitella keskenään yhteen.


6. Lisää suosikki asukokonaisuuteen uusi elementti - Oon käytännössä asunut tämän kesän näiden kuvien asussa, mutta kun lisäsin kokonaisuuteen valkoisen bleiserin tuntui asu kuin uudelta. Aina ei siis tarvitse vaihtaa kaikkea, vaan pienillä jutuilla voi saada paljon aikaiseksi.


6 helpppoa tapaa stailata jo olemassa olevia vaatteitasi
6 helpppoa tapaa stailata jo olemassa olevia vaatteitasi
6 helpppoa tapaa stailata jo olemassa olevia vaatteitasi

Ihanaa viikkoa jokaiselle,


xx Tiina

Tykkää-merkinnät

Kesäloma update

loma pukeutuminen
loma pukeutuminen

Mietittiin pitkään minne suunnataan tänä kesänä ja ulkomaat oli ehdoton ei meille, joten päätettiin kavereiden suosituksesta tällä kertaa lähteä pienelle road tripille meren läheisyyteen. Tarkoitus olisi kiertää hieman Turun saaristoa ja katsoa sitten mitä kaikkea keksitään matkan varrella.

Oonkin jo pohtinut erilaisia asukokonaisuuksia meidän reissulle. Sinne on kuitenkin vielä sen verran aikaa, että säätä on vaikea vielä ennustaa, joten oon etsinyt inspiraatiota sekä lämpimille että vähän viileämmillekin keleille.


Inspiraatiota loma pukeutumiseen oon hakenut lähinnä Pinterestistä ja mikä vetää erityisesti puoleensa tänä kesänä on vaaleiden neuleiden ja puuvillan yhdistäminen. Ylipäänsä sellainen vaivattomuus ja luonnollisuus on jotenkin omaan silmääni todella kaunista.


Yritän myös tällä kertaa suunnitella asuni ennakkoon jokaiselle päivälle, jotta vältyn turhalta pakkaamiselta. Tiedättekö sen fiiliksen, kun pakkaat puolet vaatekaapin sisällöstä mukaan ihan vaan varmuuden vuoksi ? Mutta joka kerta päädyt kuitenkin käyttämään niistä vain paria vaatetta ja loput onkin sitten vain tiellä koko matkan ajan, haha. Mulle käy näin joka ikinen kerta! Mutta tällä kertaa tosiaan ajattelin vihdoin ottaa opiksi ja ennakoida.Tämän kesän loma pukeutumiseni koostuu näistä:


rentous & mukavuus

luonnolliset materiaalit ylisuuressa mallissa

luonnonläheiset vaaleat värit

olkilaukut eri malleissa

kultaiset simppelit ja minimaaliset korut

kukkamekot

hiukset rennosti kiinni hiusklipseillä tai donitseilla

puuvilla nappipaidat ja muhkeat, suuret villapaidat

Minimaaliset sandaalit

Suuret aurinkolasit


Ootteko muuten jo pitänyt lomianne jos sellaista vietätte vai onko se vielä edessä?

Matilla alkoi itseasiassa tänään loma ja ajattelin sen kunniaksi tehdä huomisaamuksi meille extra herkullisen aamupalan ja ehkä piipahdetaan myös mökillä viikonlopun aikana.

Käykää kurkkaamassa myös mun ig-tili, jossa jaan lisää mua inspiroivia asukokonaisuuksia Pinterestin syövereistä. Löydät mut nimimerkillä @tiinaannelimarianna

Ihanaa viikonloppua,

xx Tiina


loma pukeutuminen
loma pukeutuminen

Tykkää-merkinnät