My favourite blueberry-crumble muffins

Tykkään testailla välillä mielenkiintoisia reseptejä ja vaikka itse sanonkin löydän aika usein hyviä ohjeita ja mulla on myös oma pinterest ja oma osio resepteille, jonne kerään hyvältä vaikuttavia ohjeita.

Arkena tehdään nopeita ja helppoja ruokia mutta vapaapäivinä ja kun saadaan perhettä ja kavereita kylään tykkään panostaa tarjoiluun. Hyvä ruoka on myös matkoilla meille molemmille M:n kans todella isossa osassa onnistunutta reissua ja ollaan valmiita näkemään vaivaa, että löydetään hyviä ravintoloita ja kahviloita.

Tämä muffinssiohje on ollut mulla jo monta kertaa peräkkäin käytössä, koska tällä ohjeella muffineista tulee joka kerta todella kuohkeita ja päälle tehdään vielä herkullinen muruseos, joka tekee reseptistä extra hyvän!

Näistä muffineista tulee mieleen perinteiset amerikkalaiset muffinssit, jotka on isoja ja kuohkeita ja ainakin omaan makuun niiin paljon parempia! Ja siksi haluankin jakaa reseptin myös täällä blogin puolella jos vaikka joku rakastaa kuohkeita muffineja yhtä paljon kuin minäkin :)

Oon vähän sellanen tyyppi, että kun löydän omasta mielestä HYVÄN reseptin..tai minkä vaan hyvän tuotteen tai vaikka kahvilan en helpolla vaihda toiseen jos en varmaksi tiedä sen olevan TODELLA hyvä.

Tämän kyseisen ohjeen oon löytänyt Pinterestistä ja googlettamalla löysin myös sivun reseptiin eli resepti löytyy täältä. Käytän itse piimän sijasta välillä maustamatonta soijajogurttia, joka sopii siihen mun mielestä yhtä hyvin eikä vie muffineiden kuohkeutta pois..


Ihanaa alkavaa viikkoa,


xx Tiina


Tykkää-merkinnät

Kommentit

What I dream about

Tätä kirjoittaessa ulkona on niin upea ilma, aurinko tulvii ikkunoista sisään ja lintujen laulu kuuluu sisälle saakka. Niin keväinen fiilis ja juuri sopiva hetki kirjoittaa mulle läheisestä aiheesta eli unelmista ja haaveista.


Mulla on aika selkeät haaveet. Oon myös huomannut, että mitä vanhemmaksi tulen sitä yksinkertaisemmista asioista haaveilen, kuten mun ja mun läheisten terveydestä, kivasta kodista ja sellaisesta työstä, jota nautin tehdä. Mutta näiden lisäksi on muutamia juttuja, jotka nyt jaan täällä teillekin.

Unelmoin...

1. ...että saan joskus kokea New York fashion weekin. Tää onkin ajankohtainen aihe kun kyseinen tapahtuma oli juuri ja ihastelen joka vuosi muiden kuvia ja instastooreja sieltä. Olisi niin hienoa kokea muotinäytöksiä ja inspiroitua niistä kaikista tyylitaitureista paikan päällä!


2. ..kodista luonnon keskeltä. Haluaisin ison tontin metsän laidalta, jossa meidän koirat pääsisi vapaasti juoksemaan ilman liikenteen hälinää tai muita ihmisiä. Koti olisi meidän suunnittelema ja niin myös täysin meidän näköinen & meidän tarpeisiin sopiva söpö pikku koti maalla.
3. ..että saan myös jatkossa työskennellä ja elättää itseni yrittäjänä.


4. ..että meillä olisi oma kaupunkiasunto Göteborgissa joku päivä. Oma isäni on asunut suurimman osan elämästään Göteborgissa ja sitä kautta siitä on tullut mulle todella rakas kaupunki ja olisi ihana omistaa sieltä pieni kaupunkikoti joku päivä.


5. ..haluaisin kirjoittaa joku päivä oman kirjan.

6. ..että saan joskus tavata Oprah'n. Hän on mun suurin idolini ja esikuva.

Sellaisia haaveita. Toki niitä löytyy lisääkin, mutta nämä oli päällimmäisenä mielessä.

Mitä unelmia teillä on?


xx Tiina

Tykkää-merkinnät

Kommentit

My week

Viime viikolla oon...

...käynyt katsomassa kevätvaate tarjonnan H&M:lla. En vaan löytänyt mitään superkivaa joten mukaan ei lähtenyt tällä kertaa mitään. Musta on tullut jotenkin todella tarkka siitä mitä ostan ja mietin pitkään haluanko/tarvitsenko sitä oikeasti ennen ostopäätöstä. Mikä on siis todella hyvä asia, koska samalla kun vältyn huti ostoksilta (ainakin useimmiten), pienennän myös hiilijalanjälkeäni.


..testailtiin uutta kasvishampurilaista. En oo syönyt muutamaan vuoteen muuta lihaa kuin kalaa ja oon aina niin innoissani kun markkinoille tulee jokin uusi lihankorvike ja nimenomaan pihvinkorvike ja nyt niitä alkaa oleen jo tosi kivasti. Tää kuvassa näkyvä hampurilainen on mäkin jokin kausihamppari,jossa sama soijapihvi kuin muissakin ketjun kasvisvaihtoehdoissa.

Sitten saatiin äidin puolison avustuksella meidän uus lamppu kattoon ja paikaksi valikoitui ainakin toistaiseksi meidän makuuhuone. Tykkään tuosta lampusta todella paljon vaikka se osoittautuikin pienemmäksi kuin olin alunperin ajatellut.

...juhlittiin sunnuntaina mun siskon lapsen 9-vee synttäreitä ja oli ihana käydä moikkaamassa mun suosikki lapsia ja niinkuin Instagramissa jo ilmoitin loin tilin tiktokiin kummitytön innoittamana ja täytyy sanoa et oon jääny heti koukkuun! En tiedä onko tää joku alkuhuuma vaan joka menee yhtä nopeesti ohikin mut eilen illalla harjoittelin tanssiliikkeitä ehkä puolituntia ja olin aivan hiestä märkä eli samalla sain kunnon treenin siinä. Haha.


Yritin siirtää kaikkivanhat blogitekstit wordpressistä tänne nouwn puolelle mutta jostain syystä en saanut ladattua kuin osan mutta koitan vielä uudestaan jossakin vaiheessa.

Eli jatkossa siis mut löytää täältä nouw-blogien joukosta. Ihanaa kaivattua vaihtelua tähän bloggailuun ja tykkään erityisesti tästä uudesta blogipohjasta.

Asuinspis on ollut mulla vähän hukassa lähinnä tuon ilman takia mut onneks ollaan jo hyvää vauhtia menossa kohti kevättä ja yleensä siinä vaiheessa asuinspiskin iskee taas.

Ensi kertaan,

Xx Tiina

Tykkää-merkinnät

Kommentit